2789
ببین من خودمم از دوم دبیرستان که همون دهمه شما بود تابستون شروع کردم ولی باز زیاد نمیخوندم خیلی کم م ...

خیلی ممنون ❤️

من مشکل اصلیم تو ریاضی و فیزیکه 

میخواستم واسه اونا از استاد های ماز استفاده کنم.

به درد میخوره؟؟ یا روش بهتری هم هست

این نیز بگذرد...🩵

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چون الان پزشکی و کیف و حالشو کردی اینطوری میگی اگه قبول نمیشدی خیلی غصه میخوردی ادم بعد از اینکه به ...

اونکه صد در صد شکر خدا ولی پزشکی واقعا اونجوری که فکر میکنین نیست حتی پرستارم احترامت نمیزاره از نظر درسیم که افتضاحه نحوه تدریس ولی چرا دروغ بازم برگردم عقب همینو انتخاب میکنم ولی با دید باز تر چون من 3بار افسردگی گرفتم یه بارم رفتم واسه انصراف که جلوم گرفتن

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
شما سال دوم کی شروع به خوندن کردین؟ من بعد کنکور دی دیگ نخوندم الان یه ماه گذشته برا کنکور دی هم د ...

والا  من بعد از کنکور همون 3ماهه تابستون استراحت کردم از اول مهر شروع کردم خوندم

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
میخوای معلم خصوصی ای چیزی بگیر

مشکل اینجاس من هم حضوری با بهترین استاد شهرمون رفتم کلاس فایده ای نداشته با دبیر امسالمون رفتم کلاس اونم خیلی خوبه ولی درصدم هنوز زیر ۶۰ عه

با براتی رفتم با تدریسش ارتباطی نگرفتم دیگ نمیدونم چیکار کنم

دقیقا اون آقا هم همین رو میگفت 

پزشکی طولانیه یه جا ادم کم میاره واقعا ولی اگه هجان دوست دارین مفهومیاتون خوبه یک رشته با پرستیژ دوست دارین که داخلش تنوع زیاد باشه پزشکی خوبه 

نه خودم از بچگی عاشق پزشکی بودم ولی همه هم انتظار دارن و این ک قبول نشدم از این جهتم بهم ضربه میزنه ...

اها.

ولی به نظرم اصلا به اینکه بقیه ازت انتظار دارن فکر نکن.

وقتی خودت به پزشکی یا هر رشته ی دیگه ای علاقه داری،تمام تلاش ات رو بکن برای رسیدن بهش.چون خودت مهمی و علاقه ات.

اگه علاقه نداشته باشی حتی اگر قبول بشی، به سختی میتونی تحمل اش کنی. ولی وقتی علاقه داری این تلاش کردن و درس خوندن و حتی سخت بودن رشته ات هم برات قابل تحمل میشه.

چیزی که اکثرا دیدم،بالای ۱۰_۱۲ ساعت در روز درس خوندن.مهمونی نرفتن یا تو یک سال یکی دوبار رفتن.تقریبا باید از تمام تفریح هایی که داشتی و خواهی داشت بزنی تا قبول شی.

پزشکی طولانیه یه جا ادم کم میاره واقعا ولی اگه هجان دوست دارین مفهومیاتون خوبه یک رشته با پرستیژ دوس ...

آره من خودم بین پزشکی و دندون شک دارم  بیشتر از این میترسم چون دارم داروی افسردگی میخورم نتونم تحمل کنم پزشکی رو چون میدونم فشار روحی زیادی هست توی این رشته پس انتخابم رو دندونه بیشتر

پسر هستم