2777
2789
عنوان

زایماننننننن طبیعی

236 بازدید | 42 پست

۲۲ روزه زایمان طبیعی کردم خیلی راضی بودم از زایمانم با تمام سختی هاش ولی هنوز بخیه هام خوب نشده خیلی نگرانم 😔 یه چند تا بخیم هنوز مونده ! 

از طرفی هنوز نرفتم‌خونه خودم اینجا خونه مامانمم خیلی از کارای بچم رو مامانم انجام میده 😑 میترسم برم خونم خودم نتونم از پسش بر بیام ! 

از طرفی الکی الکی نگران بچمم حتی تو خواب شبا چند بار بیدار میشم چک میکنم نفس میکشه یا نه یا مثلا اگه شیر بالا بیاره ناراحتش میشم☹️ 

اصلا به جور خاصی شده قلبم ❤️

بخیه های من تو چهل روزگی افتاد

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش بحالتون منم دعا کن باردار بشم🥺🥺🥺🥺🥺

انشاالله عزیزم

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

نترس از پسش برمیای منم کلا ده روز مامانم اومد پیشم بعد خودم دست به کار شدم خداروشکر خوب بود

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 

خوب میشه سشوار بتادین اب نمک و انجام بده سعی کن کارای بچتو گردن بگیری واین کارتم طبیعی منم هر شب صدبار پامیشدم ببینم نفس می‌کشع ازاین پهلو اون پهلو میذاشتم میگفتم خسته نشه

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش

مبارکه گلم .. خوش قدم باشه 🥰

همه ی این هایی که گفتی و منم تجربه کروم و نگرانش بودم .. ولی وقتی بری خونت کاملا درست میشه و کم کم خودن یاد میگیری که چه جور مدیریت کنی .. باور کن 😄

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤

عزیزم عادیه ودرباره بخیه هات تا چهل روز خشک خشک میشن حتما بعد از دسشویی باسشوار خودت خشک کن واینکه با جفت از عطاری بگیر بجوشون بشین توش که معجزه س و تمام بخیه هات خشک میکنه هیچ و حسابی مثل حالت دثران دختریت برمیگردی 

خدایاشکرت