2777
2789
عنوان

زایماننننننن طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 42 پست
جدیییی ؟! چرا پس برای بعضیا زود تر میوفته ! به خدا سرویس شدم

نترس هر چی دیر تر بیفته خوب جوش میخوره

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
عزیزم عادیه ودرباره بخیه هات تا چهل روز خشک خشک میشن حتما بعد از دسشویی باسشوار خودت خشک کن واینکه ب ...

اسمش با جفت

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برا همه اولاد خواه ها هم دعا کن 

و همچنین برای باردارها هم دعا کن به سلامتی زایمان کنن 

فقط دارو های چرک خشک کن رو حتما مصرف کنید د بعد از شستو شو حتما خودتو خشک خشک کن جوش خوردن بخیه هم زمان میبره 

خوب میشه سشوار بتادین اب نمک و انجام بده سعی کن کارای بچتو گردن بگیری واین کارتم طبیعی منم هر شب صدب ...

سشوار و بتادین اینا انجام میدم 

هییییییی ! چقدر مادر شدن عجیبه 

چشم هر روز برم؟ زایمان دوممه ولی خیلی ترس دارم  

اره هر روز برو

من روزی دو بار میرفتم فقط رو شکمت نگیری کمرتو بگیر

اینقدرم کیف میکنی ک نگو مخصوصا الان ک هوا سرده میچسبه

قر کمر    بشین پاشو

منم دو تا زایمان داشتم..با اجازه اخراش ترست بیشترم میشه

🤣

ولی من دردامو  با تنفس کنترلش میکردم 

یاد گرفته بودم تا درد میومد سریع نفس میکشیدم و رد میشد خیلی تاثییر داشت..از الان تمرین کن چجور نفس بکشی موقع درد

یاد نگرفتی حتما برو پیش ماما یادت بده چون واقعا تاثییر داره

من بچم کل ۹ ماه پایین بود روز زایمان بخاطر ترسم رفت بالا😐😐😐😐😐😐😐

ولی خوب گذشت دیگه

و اینکه بعد حمامت روغن مالی کن و تو خونه پنگوئنی راه برو

یعنی پا باز راه برو 

اسمش جفت هست به عطاری بگی واست میژاره اندازه کف دستت بزار تو.دیگ بجوشون و بربز تو.تشت بشین توش پانزد ...

مرسی عزیزم

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
عزیزم چندساعت درد کشیدی؟

عزیزم من زایمانم داستان داره😅 

من میخوایتم سزارین اختیاری شم همون روزی که عمل داشتم کیسه آبمم پاره شد رفتم بیمارستان گفتن چیزی نیست دیگه اماده شدم برای سزارین هی گذشت گذشت من دردام بیشتر و بیشتر شد به هر کیم میگفتم میگفتن چیزی نیست ولی این دردا قابل تحمل شدن 

دیگه یکی از ماما ها گفت بزار معاینت کنم اگه اوژانسی بودی بگم دکتر بیاد معاینه کرد گفتن ۶ سانتی تو !چیزی به زایمانت نمونده  چرا زایمان طبیعی نمیکنی بیا طبیعی و ..... ذیگه مخم رو زدن رفتم طبیعی از وقتی که گفتن ۶ سانتی تا وقتی زایمان کردم شد ۳  ساعت این طورا ولی از وقتی کیسه آبم پاره شد تا وقتی زایمان کردم خدود ۷ ساعت اینا بود