2777
2789
عنوان

زایماننننننن طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 42 پست
عزیزم اگه تهران هیتی میشه بگی کدوم بیمارستان رفتی؟ البته من زایمان دووممه  و سزارین هستم

منم قرار بود سزارین اختیاری شم داستان داشت طبیعی شدنم البته که خیلی راضی بودم از زایمانم  

بیمارستان بهمن بودم من دکتر عارفی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از اول تا آخر بارداری فقط رقصیدم😅همه کارم میکردم از پیاده روی گرفته تا کار خونه حالمو کلی بهتر میشد استراحت که میکردم فاز مریضی می‌گرفتم زایمان طبیعی کردم از ده شب تا هفت صبح درد کشیدم ولی درکل راضی بودم بخیه هام روز هفتم افتاد خیلی خوب جوش خورد کلا دو تا بخیه خوردم بعد زایمان اصلا نمی‌تونستم بشینم همش سرپا بودم مامانم حرص میخورد منم میگفتم حالم خوبه چرا بشینم😅

مگر مرگ ببرد مرا....
راضی بودی کلا یا نه؟

اره من راضی بودم ولی به نظرم اگه طبیعی هستی حتما ماما همراه اینا بگیر من اگه ماما خوب بالا سرم نبود ورزش و توپ و اینا نداشتم عمرا اگه میتونستم طبیعی تا آخربرم ! به خصوص ۸ تا ۱۰ سانت رو بعدم اینکه الکی جیغ جیغ نکن هر جیغی فقط ازت انرژی میگیره انرژیت تموم شه آخرش نمیتونی زور بزنی آخرش زور نزنی ازونایی میشی که درد طبیعی کشیدن ولی سزارین شدن! 

و اینکه اگه همه شرایط طبیعی داری برو به زور نخواه طبیعی شی 

خوبه  همین که فقط بخیه عفونت نکنه زودتر هم جوش میخوره

بخیه هام فکر نکنم عفونت کرده باشن ولی واژنم یه بویی میده انگار .... ببخشید ببخشید بوی پریودی میده😑

من از اول تا آخر بارداری فقط رقصیدم😅همه کارم میکردم از پیاده روی گرفته تا کار خونه حالمو کلی بهتر م ...

من برعکس شما😂 و اینکه اصلا طبیعی نمیخواستم از اول بارداریم تصمیمم سزارین بود تا عملمم همین قدر فاصله داشتم که دکترم بیاد بریم‌اتاق عمل که یهو ورق برگشت و طبیعی شدم  

از وقتیم که تصمیم گرفتم طبیعی شم تا زایمانم شد ۳ ساعت😒 تازه همه بهم میگفتن پیاده روی کن میگفتم نههه من اصلا طبیعی نمیخوام ولی قسمت این بود 

بخیه هام فکر نکنم عفونت کرده باشن ولی واژنم یه بویی میده انگار .... ببخشید ببخشید بوی پریودی میده😑

نه نگران نباش فقط تو حرکاتت مراقب باش آن شالله یکی دو هفته دیگه شرایطت خیییلی بهتر میشه 

اونقدر که میگن ترسناک نبود واسه من دوتا از دخترخاله هام زایمان طبیعی کردن یکیش لگنش شکست دوماه فلج شد یکیش رگ تو رحمش پاره شد بهش خون زدن مامانم میترسیدمنم عین اونا باشم بعد که زایمان کردم اومد دید دارم با گوشی بازی میکنم اصلا باورش نمیشد میگفت الان تو زایمان کردی مثلاً آخه خودشم زایمان سختی داشت سر من کلا میترسید

مگر مرگ ببرد مرا....
اونقدر که میگن ترسناک نبود واسه من دوتا از دخترخاله هام زایمان طبیعی کردن یکیش لگنش شکست دوماه فلج ش ...

اره مامان من خودش زایمانش خوب بود ینی سختی که داره ولی خوب بوده ولی میترسید من سختی بکشم بهم میگفت برو سزارین منم دیدم همه میترسن از طبیعی میرن سزارین گفتم حتما منم نمیتونم طبیعی میرم سزارین دیگه اصلا بهش فکر نمردم ولی اینجوری شد به نظر منم اون غولی که میگفتن نبود تازه اگه مراحلش رو بدونی و‌ بلد باشی که بهترم هست  من که راضی بودم اگه بخیه هام کم تر اذیت کنن الان 🥴🤣