2821
2789
عنوان

چشم زخم

117 بازدید | 5 پست

بچه ها چه روشایی برای کسی که چشم خورده میشناسید  مثل خوندن ایت الکرسی و شکستن تخم مرغ و نمک و اینا میشه بهم بگید

روش نمک و شکستن تخم مرغ برای چشم زخم چجوریه ؟

رو تخم مرغ اسم طرفو مینویسی تخم مرغو بین دوتا سکه میزاری بدون هیچ فشاری اسم اون طرفو با صدای بلند میگی اگه شکست بدونن چشم زخم برطرف شده

ف♥️ا♥️ل ت♥️ا♥️ر♥️و♥️ت  کلی هرکی خواست در خواست بده قیمت ۳۰تومن آیدی روبیکام tarutgahve🥰🥰🥰

بعد چشم خوردن که دیگه کاری فایده ای ندارد  

اون تخم مرغ و این چیزها هم خرافاته واقعا 

باید از قبل پیشگیری کرد 

با حرز و آیت الکرسی و دعا و... 

و اینکه کلا تلاش کنید تو چشم آدمها نباشید 

خوشی ها و داشته هاتون رو‌ جار نزنید برای همه که دل کسی بسوزه آه بکشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جهت ایمنی از زخم چشم

حضرت امام جعفر صادق(ع) فرمودند : هرکس با ایمان سورهمبارکه‌ی (عادیات) را ۳ بار با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بخواند، از زخم چشم، محفوظ می ماند

🌿🌿🌿

در احادیث آمده است: هرکس سوره (فلق) را هنگام خارج شدن از منزل بخواند، از چشم بد در امان می ماند و هنگام خواب بخواند، ترس از او برطرف می گردد

🌿🌿🌿

اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ💚🌿 " یا الله "
جهت ایمنی از زخم چشم حضرت امام جعفر صادق(ع) فرمودند : هرکس با ایمان سورهمبارکه‌ی (عادیات) را ۳ بار ...

صدقه صلوات و استغفار زیاد هم خیلی خوبه

اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ💚🌿 " یا الله "