2777
2789
عنوان

ازدواج بابچه

3078 بازدید | 168 پست

من ۵سال پیش جداشدم یه دختر۶ساله دارم خاستگاردارم ازیه شهردیگه که دوساعت فاصله داره باشهرمون خودمم شاغلم اگه بخوام ازدواج کنم اون شهرکسی نیست بچم نگه داره خاستگارم میگه بذارش پیش مادرت آخرهفته هاوتعطیلات بیابهش سربزن یامیاریمش پیش خودمون بنظرشماچیکارکنم

ازدواج کنی که چی بشه ؟

ولش کن بابا

خودت با دختر عشق و حال دنیا رو بکنید برو سرکار

طبیعی است که آغازها زیبا باشند:زیرا منطقی نیست کسی نزدت بیاید و بگوید: سلام،من آدم پستی هستم...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه رو تنها نذارید

اون بچه گناه داره، اولویتتون باید بچه تون باشه

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

ما پدر و مادرا وظیفمونه مسئولیت بچه ای که با میل و رغبت ما به این دنیا پا گذاشته رو قبول کنیم.

به هییییچ عنوان بچتو اونم دختر ول نکن در خونه ی یکی دیگه حتی به قیمت تنها موندن و تا ابد مجرد موندن خودت.

بذار پیش مادرت یا قید ازدواجو بزن ازدواج واسه چیته یبار ازدواج کردی بسه

از تجارب زندگی امروزه؛ بچه رو با اطرافیان نباید تنها گذاشت.

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

نظر من اینه شما اول مادری چون تصمیم گرفتی یه بچه بیگناه وارد این دنیا کنی

وضیفه شما نگهداری مراقبت تربیت این بچه اس

اون آقا هم که تکلیفتو از الان مشخص کرده

تو حق نداری اون بگه رو رها کنی فقط آخر هفته ها ببینیش

اون بچه بعد از جدایی شما به اندازه کافی آسیب دیده شاید الان نشون نده ولی بزرگ تر شه متوجه میشی

الان با این کار ضربه بزرگتری بهش میزنی