سلام خانما من میخوام از همسرم جدا بشم دلیلمم خیانتاشه منتها باوکیل صحبت کردم میگ با دلیل خیانت نمیتونی طلاق بگیری قاضی ب راحتی حکم نمیده فلان خیلی نگرانم شوهرمم میگ طلاق نمیدم تونستی بگیر میگ بمون خونه بابات آروم شدی برگرد میگ نباید گوشیمو میگشتی باغچه رو زیاد بیل بزنی بلخرع ی کرم در میاد ولی من حرفامو قبول ندارم اصلا قصد آشتی هم ندارم خانواده هم پشتمن.فقط میخواستم بپرسم بااین اوصاف میتونم بدون وکیل جدا شم یا حتما باید وکیل بگیریم فردا با بابام میخوایم بریم اقدام کنیم اول چیکار کنیم بهتره توروخدا راهنمایی کنید اینم بگم همسرم مشروب خور هم هست اما نه تو خونه ب منم آسیبی نمیزنه میتونم مطرح کنم اینو رفیق باز هم هست
شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله. حق داری. اما تبدیل نفرت به عشق خیلی راحته. روش کار کن. اینجا توی همکارام .انقدر جدا شدن. و همه از مرد و زن پشیمونن. یه وقتهایی جدایی اجتناب ناپذیره. اما اگه راه داری بسازی. از جدایی راحت تره.
بله. حق داری. اما تبدیل نفرت به عشق خیلی راحته. روش کار کن. اینجا توی همکارام .انقدر جدا شدن. و همه ...
عزیزم همسرم اینبار اصلا اظهار پشیمونی نمیکنه. فقط معتقده ک ب قیمت زندگیت نباید گوشیمو بگردی .یعنی بزاری هر کاری میخوام بکنم میگ من برای تو کم نمیزارم ... متاسفانه این طرز فکر خانواده اش هم هست تغییر پذیر هم نیست از اول زندگیمون بوده ..سخته سازش و سوختن و ساختن . منک بچه ندارم .برگردم پس فردا ی بچه رو هم بدبخت کنم خوبه ؟
شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...
بعد از جدایی می خوای چیکار کنی؟ اگه هدفت مجرد موندن با آخر عمر هست. باشه جدا شو اما اگه می خوای از ...
این چه حرفیه ؟چرا باید تا اخر عمر مجرد بمونه؟مگه همه زنا مثل همن که مردا مثل هم باشن؟این همه زن خونه خراب کن وجود داره مرده که آسیب دیده بگه همه مثل همن؟