2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بگی خودش منو اورده گذاشته یا نمیدونم شرایط خونه خوب نیس،خرابه،مستقل نیس....برا همین اومدم بله.ال ...

خودش نیاورد خودم اومدم شاهد هم داره صابخونمون خانوادش و..

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...
قصد سازش ندارم . ازش متنفر شدم 

بله. حق داری. اما تبدیل نفرت به عشق خیلی راحته. روش کار کن. اینجا توی همکارام .انقدر جدا شدن. و همه از مرد و زن پشیمونن. یه وقتهایی جدایی اجتناب ناپذیره. اما اگه راه داری بسازی. از جدایی راحت تره. 

اینم خوبه ولی میتونه از در همسایه شاهد بیاره که خودش برده 

بله می‌تونه صاحبخونمون ی سره حواسش هست 

والا ما فامیلمون تایمی ک پسره نبود رفت و بدون حکم برداشت حتی لوازم شخصی خود پسره مثل لپتاپ و لباساشم ...

مرسی عزیزم 

اره کار بهتره سرگرم میشی فکر خودتم در گیر همچین مردهای کثیفی نمیشه منم از شوهرم متنفرم ولی بخاطر بچم ...

خداروشکر من بچه ندارم اگر بچه داشتم منم میموندم .خیلی سخته خدا لعنتشون کنه اینجور مرد هارو

میتونی یکار دیگه کنی بگی برمیگردم به شرط اینکه بهم وکالت طلاق بهم بدی

نمیده . خیانت قبلیش هم خودمو کشتم نداد آخر برگشتم 

بله. حق داری. اما تبدیل نفرت به عشق خیلی راحته. روش کار کن. اینجا توی همکارام .انقدر جدا شدن. و همه ...

عزیزم همسرم اینبار اصلا اظهار پشیمونی نمیکنه. فقط معتقده ک ب قیمت زندگیت نباید گوشیمو بگردی .یعنی بزاری هر کاری می‌خوام بکنم میگ من برای تو کم نمیزارم ... متاسفانه این طرز فکر خانواده اش هم هست تغییر پذیر هم نیست از اول زندگیمون بوده ..سخته سازش و سوختن و ساختن . منک بچه ندارم .برگردم پس فردا ی بچه رو هم بدبخت کنم خوبه ؟

عزیزم همسرم اینبار اصلا اظهار پشیمونی نمیکنه. فقط معتقده ک ب قیمت زندگیت نباید گوشیمو بگردی .یعنی بز ...

بعد از جدایی می خوای چیکار کنی؟

اگه هدفت مجرد موندن با آخر عمر هست. باشه جدا شو

اما اگه می خوای ازدواج کنی. بدون که یکی از یکی بدترن. 

بعد از جدایی می خوای چیکار کنی؟ اگه هدفت مجرد موندن با آخر عمر هست. باشه جدا شو اما اگه می خوای از ...

میمونم خونه پدرم سرکار میرم با دوستام میچرخم راحت زندگیمو میکنم. اینجوری هم نیست بلخره مرد  خوب هم پیدا میشه اینجوری ها هم نیست 

بعد از جدایی می خوای چیکار کنی؟ اگه هدفت مجرد موندن با آخر عمر هست. باشه جدا شو اما اگه می خوای از ...

این چه حرفیه ؟چرا باید تا اخر عمر مجرد بمونه؟مگه همه زنا مثل همن که مردا مثل هم باشن؟این همه زن خونه خراب کن وجود داره مرده که آسیب دیده بگه همه مثل همن؟

این چه حرفیه ؟چرا باید تا اخر عمر مجرد بمونه؟مگه همه زنا مثل همن که مردا مثل هم باشن؟این همه زن خونه ...

نه زنها مثل مردها نیستن. زنها خیلی مردن و خیلی خوبن. هر چند زن خائن هم وجود داره.

اما مردها یکی از یکی بدترن

این چه حرفیه ؟چرا باید تا اخر عمر مجرد بمونه؟مگه همه زنا مثل همن که مردا مثل هم باشن؟این همه زن خونه ...

والا خوب گفتی