2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بهترین راه اینه کاری کنی ک خودش بخاد طلاق بده........مهریه رو بزار اجرا....جهازتم بیار خونه خو ...

ایول چ راهی دادی دمت گرم .فقط اینک بدون حکم میتونم برم وسایلمو بیارم ؟نمیتونه شکایت کنه؟

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...

اولشم هیچ قاضی نمیتونه بزور مجبورت کنه زندگی کنی زندگی خودته میخوای جدا بشی به هر دلیلی هم باشه پیگیر طلا باشی میتونی طلاق بگیری چه با وکیل چه بدون وکیل 

بنظرم اگه میخوای اعصاب خرابی نداشته باشی واسه خودت برو سر کار و یه وکیل دیگه گیر بیار اون دیگه تا امضا اخر که اتمام زندگیه دنبال کاراته تو نمیری راحتی 

منم خودم بهم خیانت کرده درکت میکنم الانم شوهر تو خیلی پرو مال من حداقل اینجوری نیست 

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.
اولشم هیچ قاضی نمیتونه بزور مجبورت کنه زندگی کنی زندگی خودته میخوای جدا بشی به هر دلیلی هم باشه پیگی ...

میخوام برم سرکار از فردا پدرمم بنده خدا کارگر بازنشسته هست دستو بالش خالیه . 

ایول چ راهی دادی دمت گرم .فقط اینک بدون حکم میتونم برم وسایلمو بیارم ؟نمیتونه شکایت کنه؟

والا ما فامیلمون تایمی ک پسره نبود رفت و بدون حکم برداشت حتی لوازم شخصی خود پسره مثل لپتاپ و لباساشم برداشت و هیچ کدوم همسایه هام نیمدن برا پسره شهادت بدن که لوازم شخصیشو این برده.اما جهاز خودتو بخای ببری نمیدونم حقیقتا حکم میخاد یا ن.این و از ی وکیل میخوای بپرس.

میخوام برم سرکار از فردا پدرمم بنده خدا کارگر بازنشسته هست دستو بالش خالیه . 

اره کار بهتره سرگرم میشی فکر خودتم در گیر همچین مردهای کثیفی نمیشه منم از شوهرم متنفرم ولی بخاطر بچم دارم سعی میکنم بسازم 

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.
راه دررو زیاد داره نفقه.استارتر برو جهازتو بیار بگو خونش وسیله نداره.وسیله در شان من بگیره تا برم

چ چیزایی باید بیارم ک بشه ک گفت در شأن من نیست