2777
2789
عنوان

دلم برا سربازه خیلی سوخت

492 بازدید | 37 پست

کاش همه خدمات دولت بزا سربازا رایگان بشه ‌ 

طفلی اومد کارت واحد شو شارژ کنه هرچی کارت در آورد موجودی نداشت خیلی خجالت کشید خندید گف سربازم دیگ . تف به این زندگی . روز بدی رو شرو کردم واقعا اصن کسی کارتش خالی باشه من حرص میخورم و ناراحت میشم . طفلی 🥲🥲🥲🥲🥲روم نشد برم براش شارژ کنم گفتم به غرورش بر میخوره .واقعا بعضیا چجوری میخان جواب بدن این همه ظلمو نمیدونم امیدوارم واقعا دادگاهی باشه ک توش محاکمه بشن دیگ دارم به همه چی شک میکنم هر روز چهره فقر و اختلاف طبقاتی تو شهر داره بیشتر خودشو نشون میده.  قبلا لااقل اینجوری نبود بیشتر آدما تو یه سطح بودن

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

الهی بگردم خیلی ناراحت شدم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میگم خوشبحال اونایی که قیمت واسشون مهم نیس تو بازار هرچی خوششون میاد میخرن نه با توجه به بودجه مج ...

بخدا دیگ کار از بازار گردی گذشته مردم پول تاکسی و اتوبوس ندارن حتی🥲🥲ولی برعکس خیلیا پولشون ماشالله پول میاره براشون

والا پارسال حقوق سربازا حداقل ده برابر و حداکثر ۱۵ برابر زیاد شد...  حالا من که از شرایط این ب ...

عزیزم مشخص بود روستای هست خدا میدونه چقد خرج داره 

من خودم کم مشکل داشتم الان مریض شدم اصفهانم دکترها تو اصفهان درمانم نکردن نمی دونم چطوری بیام تهران واقعا شرایط سختی دارم

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد
عزیزم مشخص بود روستای هست خدا میدونه چقد خرج داره 

همونطور که عرض کردم منکه از شرایط این بنده خدا اطلاع ندارم ولی الان حقوق هر سرباز تقریبا معادل حقوق یه کارمنده و این مبلغ کمی نیست برا یه سرباز 

به هرحال باید مدیریت کرد دیگه 

سربازم !!!که نشد دلیل

من از دیروز صد بار سایت ایرانخودرو چک کردم ببینم ماشین در نمیاد برامون چهره زشت فقر 

برا یه ماشین که تو کشورای دیگه از رده خارجه باید اینقدر استرس تحمل کنیم

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 
من خودم کم مشکل داشتم الان مریض شدم اصفهانم دکترها تو اصفهان درمانم نکردن نمی دونم چطوری بیام تهران ...

عزیزم 😪😪😪بخدا همیشه شوهرم میگ خدا تو این اوضاع به هیچ کس مریضی نده دیگ . واقعا مریض بشی دیگ باید تموم زندگیت بزاری . الهی ک خدا بهت سلامتی بده بمیرم من🥲🥲

2790
2778
2791
2779
2792