2777
2789
عنوان

دلم برا سربازه خیلی سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 37 پست
همونطور که عرض کردم منکه از شرایط این بنده خدا اطلاع ندارم ولی الان حقوق هر سرباز تقریبا معادل حقوق ...

نمیدونم حقوقشون رو فک کنم برا متاهل ها شاید زیاد شده نمیدونم 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

من از دیروز صد بار سایت ایرانخودرو چک کردم ببینم ماشین در نمیاد برامون چهره زشت فقر  برا یه ما ...

دقیقا باز خوبه شما پیش خرید تونستی بکنی ک تو قرعه شرکت کنی  ما پول همونم نداشتیم 😇😇😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا دیگ کار از بازار گردی گذشته مردم پول تاکسی و اتوبوس ندارن حتی🥲🥲ولی برعکس خیلیا پولشون ماشالله ...

همون دیگه پولدارا روز ب روز پولدار میشن

بله بخدا برو بازار ببین چطور بعضیا بیخیال کارت میکشن عشق میکنن

نمیدونم حقوقشون رو فک کنم برا متاهل ها شاید زیاد شده نمیدونم 

برا مجردها ده برابر و متاهل ها ۱۵ برابر 

همسر من نظامیه و برا همین کاملا تو جریان افزایش حقوقاشون هستم

دقیقا باز خوبه شما پیش خرید تونستی بکنی ک تو قرعه شرکت کنی  ما پول همونم نداشتیم 😇😇😇

ما یه ماشین درب و داغون داشتیم که هر ماه نصف حقوق رو باید خرجش میکردیم اونو فروختیم تونستیم ثبت نام کنیم 🥲🥲

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 
همون دیگه پولدارا روز ب روز پولدار میشن بله بخدا برو بازار ببین چطور بعضیا بیخیال کارت میکشن عشق می ...

اره دیدم عشقم چون پول داشتن الان پوله براشون کار میکنه نه خودشون بخدا این اصل اصل اقتصاد مریضه تو بقیه کشورای پیشرفته . کاش مردمی ک شنبه رفتن بیرون یکم مطالعه کنن بفهمن این چیزا رو ‌فقط توی یه اقتصاد مریض پولدار با پولش پولدار تر میشه بدون زحمت و شغل آفرینی 

برا مجردها ده برابر و متاهل ها ۱۵ برابر  همسر من نظامیه و برا همین کاملا تو جریان افزایش حقوقا ...

عه خب نمیدونم چی بگم بخ هر حال هرچی بشه بازم خرج از دخل بیشتره 

ما یه ماشین درب و داغون داشتیم که هر ماه نصف حقوق رو باید خرجش میکردیم اونو فروختیم تونستیم ثبت نام ...

عزمزمه ما هم ماشین مون درب داغونه شما نصف حقوق میره ما کل حقوق ولی جرات نکردیم بفروشیم گفتیم بی ماشین میشم بدبخت میشیم دیگ شانس ک نداریم انشالله در بیاد اسمتون  

امسال سرباز مجرد بالای سه تومن در ماه حقوق داره و اگر مناطق خاصی باشه بیشتره. خورد و خوراک و... هم که با یگان هست پس احتمالا ایشون حقوقش را میده خانواده یا کار دیگه یا ....

در هر صورت زندگی سربازی سخته... 

مرا هزار امید هست....
امسال سرباز مجرد بالای سه تومن در ماه حقوق داره و اگر مناطق خاصی باشه بیشتره. خورد و خوراک و... هم ک ...

اره ۳ تومن چیه بخدا تو این زمونه باز فک کن مادر پدر از کار افتاده 

عزمزمه ما هم ماشین مون درب داغونه شما نصف حقوق میره ما کل حقوق ولی جرات نکردیم بفروشیم گفتیم بی ماشی ...

ممنونم ان شاءالله خدا به هممون کمک کنه من که واقعا گاهی از این بی عدالتی به خدا شکایت میکنم آخه زور نیست همسایه روبرویی چندین ماشین مدل بالا و خارجی داشته باشه بعد ما اینجوری حالا اگه از راه زحمت و حلال بدست آورده بود میگفتم نوش جونش ولی کارش قاچاقه مواد مخدره 

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 
ممنونم ان شاءالله خدا به هممون کمک کنه من که واقعا گاهی از این بی عدالتی به خدا شکایت میکنم آخه زور ...

خیلی دورانی مزخرفی شده لعنت به همه چی

میتونیم دعا کنیم تا اوضاع بهتر و بهتر بشه    انشاالله

🙌😊

فضولی امر به معروف نیست .....عضو گروه سبز💚( قد ۱۶۸وزن شروع۶۳ هدف ۶۰)امروز ۹ بهمن ۶۱/۳۰۰ شدم ،چیزی نمونده به هدف 😍
خیلی دورانی مزخرفی شده لعنت به همه چی

لعنت به باعثش،الهی زودتر شرش از،رو زمین کم بشه

فضولی امر به معروف نیست .....عضو گروه سبز💚( قد ۱۶۸وزن شروع۶۳ هدف ۶۰)امروز ۹ بهمن ۶۱/۳۰۰ شدم ،چیزی نمونده به هدف 😍
2790
2778
2791
2779
2792