2777
2789
عنوان

زن برادرم

502 بازدید | 26 پست

بچه ها دلم خیلی گرفته زنداداشمو یکسال تقریبا عقد کردیم فامیل دور هست اوایل خیلی باما خوب بود بامن خیلی صمیمی بود میگفت تورو خواهرشوهر نمیدونم بامادرم جوربود نمیدونم چرا مدتیه ازما دورشده نسبت بمن منفی شده بدبین شده ازمن ومادرم دوری میکنه بااینکه هروقت کار میکرد من بلندمیشدم زودتر اما الان برداشته میگه سواستفاده میکنن یک شوخی بالبخند کردم ناراحت شده بااینکه همه فهمیدن شوخی کردم من فک میکنم خواهربزرگش که ۴۰ سالش شدع و نتونسته ازدواج کنه توخونه اس باهمن اون روش اثر گذاشته اخع اویل اصلا اینجوری نبود بخدا بارداربودم یا بعدزایمانم برای کل مراسمش خودمو کشتم که بهترین ها باشه خودشم میدونه ها بارها گفته 

به مادرم میگم من خونه خودمم اصلا نمیبینم پسروعروستو ....چرا عروست فک میکنه من دخالت میکنم...یکبار به زنش زنگ زدم که حالشو بپرسم کمردرد بود داداشم ازبس تحت تاثیر حرفش بود خودش جواب داد کفت نیست بعدم پیام داد دخالت نکنید توزندگی ما ازاین چیزا بهم برخورد گفتم من برای این زنگ زده بودم باشه کاری ندارم فورا اومد خونه ازدلم دراورد داداشم ..

اما تصمیم دارم این هفته دعوت کنم اونارو باپدرمادرم اگه اومد وخوب بود که هیچی 

اگه نیومد یا حرفی زد زنگ میزنم به برادرم میکم ما دیگه به توو زنت کاری نداریم 

میگم من دخالت میکنم دوربرمن نیا 

رفت امد نمیخاین باشه منم نمیکنم راحت باشین 

خواهر به اسم الهام نداری دیگه 

یک مدتم نمیرم دیگه 

تا بفهمن یکم و زنش خودشو جمع کنه .من اگه این کاربکنم مادر پدرم و داداشم خووشو جمع میکنن یا یک فکدی میکنن چون واقعااینجور پیش بره ما وبرادرمون ازهم دورمیشیم تحت تاثیراین حرفا 

الان توعقد 

وقتی بره خونش بخاد این چیزا باشه دور میشیم 

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم بگو ،من چه دخالتی کردم بیایید بگید دیگه تکرار نکنم ؟ منکه اصلا نمی‌دونم چه کاری کردم .

اگه نمیخوایید رفتو آمد کنید بحثش جدا .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

وجدانا کاری باهاشون نداشته باشید تا جایی که خودشون بخوان تا اونا هم بفهمن که شما قصدتون دخالت تو زندگیشون‌ نیست .لجبازی هم نکنید که بخواین زنگ بزنین و بگین که خواهری به نام الهام ندارید 

فقط در حد سلام علیک و دیدو بازدید تو ایام خاص باهم ارتباط داشته باشید 

خانم الهام خانم 

زن داداشت اگه نیومد هم زنگ نزن ک اون حرفا بگی، با سیاست دیگه بهش  چیزی نگو و ازش چیزی نخواه

با احترام باش ولی انگار نمیبینیش

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

به نظر من توی عقد این سوء تفاهمات و این مسائل طبیعیه

و همینطور گذرا هم هست

به جای این همه کش و قوس و دامن زدن به این مشکل، با خود زن داداشت خواهرانه و مهربون بشین صحبت کن

بهش بگو مطمئنی دچار سوتفاهم شده چون تو هیچوقت نه قصد دخالت داری نه انجامش دادی

ازش بخواه حرفاشو بگه تا سوتفاهمات رفع بشه

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

نه چرا اینطوری بگی زنگ بزن بهش بگو مثلا بگو مریم جون دیگه مثل قبل نیستی از من دلخوری چیزی شده 

کاری کردم که نا احت شدی 

بعد اگه چیزی گفت ازش دلجویی کن و بگو نه اینطور نیست و من تو مثل خواهرم پوست دارم 

و اخر هفته با داداش بیاین خونمون کدورتا برطرف شه

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه

خدایی حوصله داریی هاا بابا بیخیال من بودم  سال به سالم زنگش نمیزدم چیکارشون داری مثلا الانم تو دوره حساسین تازه بهم رسیدن ندید بدیدن دیگه بعدن عادی میشه من درکل با احدی کاری ندارم به غیر مادرم داداش کیلو چن به قول مامان بزرگم میگفت از پسرام شانس نیاوردم هر کدوم یه دونه ک.... انداختن گردنشون هوایی شدن رفت😐

عروستون احتمالا عضو نی نی سایته و داره نصایح اینجا رو بکار میبره😐😐

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

عزیزم نه خوبی کن بهشون که بعدها اینجوری دلت بگیره نه بدی که اختلاف بیفته بینشون خنثی باش باهاشون...

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

زندایی های منم تقریبا اینطوری ان مامان و خاله ها کلا ارتباطشون کم کردن درحد عید و مراسما همو میبینیم..برای ارامش خودتم دوری دوستی کن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

یچیزم بگم خواهرشوهر و خانواده شوهرایی مثل شما میخوان عروس و پسر صفرتاصد پیش خودشون باشن ..انگار نه انگار عروسم مادر پدر و خواهر و خانواده داره اونم دوست داره باخانوادش باشه اسیر نیاوردین که

زندایی های منم تقریبا اینطوری ان مامان و خاله ها کلا ارتباطشون کم کردن درحد عید و مراسما همو میبینیم ...

حالا میفهمم خواهرشوهرام چقدر اذیت شدن چون وسطیش هرسال با شوهرم مسافرت میرفتن کوچیکه شوهزش با شوهرم صمیمی بودن اما من هیچ کاری نداشتم باهاشون واقعا خودشوهرم دوری کرد چون اونا خیلی تیکه مینداختن عصبیم میکردن احترام نمیذاشتن مثلا رقابت ایجادمیکردن بین منو جاریم یا وقتی کم کاری می دیدن ازیه عروس همه با عروس دیگه بودن عمدا بخاطر این کاراشون دوری کردم اما من واقعا هیچ کاری با زن برادرم نکردم براهمین تعجبم واقعا چرا 

یچیزم بگم خواهرشوهر و خانواده شوهرایی مثل شما میخوان عروس و پسر صفرتاصد پیش خودشون باشن ..انگار نه ا ...

کسایی هم مثل شما طرزفکر خراب دارن چون منفیه دیدشون فک میکنن همه اینطورین اتفاقا عروس فامیل و ما زندایی خودمم ازهمین خونواده بوده ورفت امد داشتیم وداریم برادرمم هرشب اونجاس براخوابحرف ما چیزدیگس 

که شما جور دیگه برداشت کردی