2777
2789
عنوان

زن برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 26 پست
حالا میفهمم خواهرشوهرام چقدر اذیت شدن چون وسطیش هرسال با شوهرم مسافرت میرفتن کوچیکه شوهزش با شوهرم ص ...

وفتی برادر ادم ازدواج میکنه خیلییی طبیعیه دیگه مثل قبل نمیتونه مجردی باادم مسافرت بره و وقت بگذرونه!اگه قراره پسر تااخرعمر خدمت رسان خواهر مادرش باشه خب ازدواج نکنه..دخترم باهزا امید بااقا ازدواج میکنه که زندگی مستقل تشکیل بده

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

کسایی هم مثل شما طرزفکر خراب دارن چون منفیه دیدشون فک میکنن همه اینطورین اتفاقا عروس فامیل و ما زندا ...

یواش تر..کامنت های بالامم بخون بعد حمله کن...خیلی طبیعیه وقتی یه فردی ازدواج میکنه دیگه مثل سابق نمیتونه باخانواده قبلیش ارتباط داشته باشه و این بند ناف عاطفی باید یه روز کنده شه اولین شرط ازدواج استقلال هست..باخانواده هاهم درحد معقول باید ارتباط داشت نه کم نه زیاد

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وفتی برادر ادم ازدواج میکنه خیلییی طبیعیه دیگه مثل قبل نمیتونه مجردی باادم مسافرت بره و وقت بگذرونه! ...

اما اوناتوقع دارن هنوزم بره بریم

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 
اما اوناتوقع دارن هنوزم بره بریم

توقع بیجا و اضافی دارن....کلا همین توقع های زیادی و غیر منطقی هست که اختلاف میاره

یواش تر..کامنت های بالامم بخون بعد حمله کن...خیلی طبیعیه وقتی یه فردی ازدواج میکنه دیگه مثل سابق نمی ...

من ازاین دلخورم که کلا دیدش نسبت بمن متفی شده ماهمش پتج تاخووهربرادریم دو برادرم ناتنی هستند رفت امدی وصمیمیتی زیادنیس خواهرم کرج 

وفقط من هستم اینجا ...تو خرید جهاز برادرم سرویس چوب نوشتن اما کامل ننوشتن پدرمادرم اونامیگن تمامش بایدبخره برادرم میگه ازکجا پول ندارم من مبل نمیتونم مادرم میگه ماکامل ننوشتیم فلان حالا این دختر برداشته برادرم گفته این حرفای مامان نیس اینارو الهام خودهرت یاددداده خب ادم دردش میاد من نبودم خبرنداشتم چیکاردارم اصلا مگه خودشون نمیبینن عقل ندارن 

اینجوری که میبینم فک میکنم کسی پرش میکنه علیه من و نسبت بمن دورشده و بااین طرز فکرش بره جلو منو عامل همه چی میدونه 

کلمه خواهرشوهر مادرشوهر رو داره به معنای واقعی دنبال میکنه دلم ازخوبیام میسوزه 

ازاین میسوزه که من بیخبرم پشت سرم اون چی میگه 

پس نگو اون حرفارو که ما اسیر اوردیم یعنی چی

من ازاین دلخورم که کلا دیدش نسبت بمن متفی شده ماهمش پتج تاخووهربرادریم دو برادرم ناتنی هستند رفت امد ...

بابا پنج تاکه خوبه پس ماکه کلا دوتاییم چی بگم😂😂

جلو برادرت باهاش خوب باش  و تعریفش کن تو خلوت اصلا محلش نده

[QUOTE=274199479]  بابا پنج تاکه خوبه پس ماکه کلا دوتاییم چی بگم😂😂 جلو برادرت باهاش خوب باش  و تعریفش ک ...[/QUOTEسلام خوبی یادته گفتم میخام دعوتش کنم یک شام بیان ...امشب دعوت کردم مادرپدرموباداداش وزنداداشم ...خوب بود من همه کارامو خودم کردم باوجودبچه کوچیک هیچ کاری نذاشتم به غیر سفره انداختن وچیدن ظرفا که همه کمک کردن 

بابا پنج تاکه خوبه پس ماکه کلا دوتاییم چی بگم😂😂 جلو برادرت باهاش خوب باش  و تعریفش ک ...

بعد موقع شستن طرفا که زیادم ظرف نبودچون کباب بود غذا و خیلی بشقاب کثیف نشد زنداداشم رفت پای سینک رفتم چندبار ازش گرفتم که ولشکن یکساعته اومدی بیابریم کارا همیشه هس خودم بیکارم میشورم بعدمدتهااومدی چیزی نیس اینا اما اون اصرارداش که بشوزه بخاطر اینکه بچه کوچیک دارم یکدفعه دیدم بچم بغل مامانم داره گریه میکنه طفلی ازسرشبم بهونه گیری میکرد رفتم بگیرم مادرم نمیداد هی میگفت برو ظرفارو بشور گرفتم بچمو گفتم خودش نمیده بدین بچرو گشنشه 

رفعه دومم اومد تواشپزخونه جلوی زن برادرم گفت الهام خانوم ظرفارو بعدنم میشدبشوری حالا اینقدرعصبانی شدم زنداداشم گفت من خودم خاستم بشورم اون طفلک میخلس بگیره ....ازاین خورده اعصابم که من دهنم سرویس شدبابجه که همین مهمونی شام بدم کارام خودم کردم ازصبح یک ظرف شستن بوده اونم خیلی نبوده اومده اونجوری میگه انگارمن عمدا رو نقشه کارمیکنم یامیخام سواستفاده کنم خودمو کنترل کردم اما میکم مادرم تا بفهنه چقدرمنو ناراحت کرد روی اون خرابم کرد

بعد موقع شستن طرفا که زیادم ظرف نبودچون کباب بود غذا و خیلی بشقاب کثیف نشد زنداداشم رفت پای سینک رفت ...

مادرت خیلییییی شبیه مادر بزرگ منه...کوچک ترین کارعروس ها به چشمش میاد ولی دخترا هرکاری کنن انگارنه انگار!!

[QUOTE=274199479]  بابا پنج تاکه خوبه پس ماکه کلا دوتاییم چی بگم😂😂 جلو برادرت باهاش خوب باش & ...

عزیزم خودت ناراحت نکن ادم نمک نشناس دستت بکنی ظرف عسل بکنی حلقش دراوردنی میگع تلخ بود!

مادرت خیلییییی شبیه مادر بزرگ منه...کوچک ترین کارعروس ها به چشمش میاد ولی دخترا هرکاری کنن انگارنه ا ...

با بابام حرف زدم به مادرم بگه دیگه تکرار نکنه کارشو 

گفتم دلش برامن نسوخت که کلی کار جلوم ریخته بایدجمع کنم بابچه  نگفت دخترم اذیت میشه