2777
2789
عنوان

میشه برای منم دعا کنید امشب❤️🌱

160 بازدید | 39 پست

لطفا با قلبای مهربونتون برام دعا کنید

سال دیگه این موقع دانشگاه باشم..

دعا کنیدفیزیوتراپی قبول بشم:))

بچها من واقعا دلم خنده از ته دل مامان بابامو میخواد

لطفالطفا دعا کنید برام✨

حتما، انشاءالله به حق این لحظات حاجت روا میشی

میشه بیای آخرین تاپیکم؟

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براتون آخر هفته ی خیلی خوبی رو ارزو دارم. دلتون شاد.بخت و اقبالتون بلند ارزوهاتون رو به وصال❤️

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

ده تا صلوات فرستادم

حمد و سوره دیگه ای براتون خوندم

ده تا بسم الله فرستادم

و دعا کردم براتون

انشالله هرچی میخوای و به صلاحته خدا بهت بده و نگران نباش انشالله همه چی درست میشه🌱

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

برا منم دعاکنیدبه حاجتم برسم مشکلاتم تمام شن💔

برات حمد و سوره خوندم پونزده تا صلوات فرستادم و ده تا بسم الله و براتون دعا کردم انشالله تمامی مشکلاتت حل میشه عزیزم ناراحت نباش همه چی میگذره و درست میشه

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

ده تا صلوات فرستادمحمد و سوره دیگه ای براتون خوندمده تا بسم الله فرستادم و دعا کردم براتونانشالله هر ...

الهی من دورت بگردم که انقدر مهربونی

خیلی ازت ممنونم انشالله به هرچی میخوای برسی❤️❤️

براتون دعا کردم

اگه میشه برامنم دعاکنین:)

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚