2777
2789
عنوان

میشه برای منم دعا کنید امشب❤️🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 39 پست
عزیزم نمیتونم وارد تاپیکتونو بشم اصلا رو پروفایلتون که میزنم نمیاد برام

برای حاجت رواییم خیلی دعا کن خیلی نیاز دارم به عاقبت به خیری و برکت در زندگی

همسر خوب میخوام برام دعا کن

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

میشه واسه باردار شدن منم دعا کنین🥺

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی من دورت بگردم که انقدر مهربونی خیلی ازت ممنونم انشالله به هرچی میخوای برسی❤️❤️

خیلی ممنونم عزیزدلم❤️❤️❤️❤️

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

برای حاجت رواییم خیلی دعا کن خیلی نیاز دارم به عاقبت به خیری و برکت در زندگیهمسر خوب میخوام برام دعا ...

چشم عزیزدلم از ته قلبم براتون دعا کردم

انشالله خیلی زود به هرچی که میخواین برسین

چشم عزیزدلم از ته قلبم براتون دعا کردم انشالله خیلی زود به هرچی که میخواین برسین

مممنونم عزیزم همچنین خودت

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
انشالله حاجت روا شی تو رو خدا و قرآن به این نیت ها واسم به اسم کاربریم دعا کن به حاجتایی که نوشتم کا ...

الهی دورت بگردم عزیزم

انشالله به هرچی که میخوای برسی

تو خیلی مهربونی و خدا جواب قلبمهربونت رو حتما میده❤️✨