اقا من ۲ هفته پیش تولدم بود بعد من عکس انداختم دیگ استوری کردم نزدیک یکسال از خودم عکس استوری نکرده بودم اقا من استوری کردم یهو ۲۰ تا دایرکت اومد چقد چشمات خوشگله چقد لپ داری و.... از اون روز به بعد هیچی نتونستم بخورم یعنی دو هفتتتس یه وعده کامل نمیتونم بخورم چه برسه سه وعده در دوز از گرسنگی دارم میمیرم ولی نمیتونم غذا بخورم سره قاشق دوم حالت تهوع میگیرم میخوام بالا بیارم اصن انگار سره معدم یچیزه بستس فقط یبار پیتزا تونستم بخورم ازدواجم نکردم حامله تیستم🥲
نه بابا الانو نمیگم کلی میگم مخصوصا از خونه مادر شوهرم میام اصن کور خاب میشم نمیتونم بخوبی راه برم ا ...
ارهههه حتماااا چشم میخوری عزیزم هرکی هم بگه دروغه خودش برای کسی مهم نیس برای همین چشم نمیخوره ...بعضی ها تو چشم هستن برای همین چهار قل فراموش نشه هرجا میرین ...واقعا عکس خودته؟؟زیبا هستین
فعلا که اعتماد به نفس شما داره سقف سایتو خراب میکنه😃 از همه نظر سطحم بالاست خدارو شکر ولی آدم متو ...
بابا تو مریضی خیلی حالت خرابه به تو چه که من تو چشمم ؟؟فقط مونده بود تو نصف شب زیادی حرف بزنی برو بگیر بخواب زیادم حرف نزن درضمن مشخص یک شخص بسیااااار بی فرهنگ و عقده ای هستی که از تحقیر و کوچیک کردن بقیه لذت میبری همچین آدمی که دل چرکین مگه چشمم میخورهههه؟؟خودش یه چشم محسوب میشه امااااان از شر آدمایی مثل تو دور باشن اطرافیانت
قبلنا اصن اعتقاد نداشتم بس که بلا سرم اومده مریض شدم اعتقاد کمو بیشی پیدا کردم .....بله گلم خودمم .. ...
والله منم راه اساسی پیدا نمیکنم به قول شما همیشه حال آدمو بد میکنن یه سری آدما ...هر وقت هر مجلسی رفتم عروسی باشه عزا باشه انقدر تعریف اینا کردن آخرش میام میوفتم یه هفتهههه
واااااای تو خیلی روانت مریضه به خدا😂😂😂😂😂 میگه به تو چه من تو چشمم😂😂😂😂 آنجلینا جولی انقدر ...
تو اگه روانت آرومه هر هر نمیدیدیم از اذیت کردن دیگران لذت نمیبردی و خیلی بییییی شرف هستی که مسخره کنی و حال کنی واقعا که متاسفم برای خانوادت که همچین فرزندی دارند عقده ای و بی تربیت و بیشعور