اقا من ۲ هفته پیش تولدم بود بعد من عکس انداختم دیگ استوری کردم نزدیک یکسال از خودم عکس استوری نکرده بودم اقا من استوری کردم یهو ۲۰ تا دایرکت اومد چقد چشمات خوشگله چقد لپ داری و.... از اون روز به بعد هیچی نتونستم بخورم یعنی دو هفتتتس یه وعده کامل نمیتونم بخورم چه برسه سه وعده در دوز از گرسنگی دارم میمیرم ولی نمیتونم غذا بخورم سره قاشق دوم حالت تهوع میگیرم میخوام بالا بیارم اصن انگار سره معدم یچیزه بستس فقط یبار پیتزا تونستم بخورم ازدواجم نکردم حامله تیستم🥲
ارع چشم زخم ک هس کسی میخاد باور کنه بکنه نکنه سرش میاد میفهمه ربطی ب تلقین ندارع من کلا تو باغ اینچی ...
اره والله دقیقا دلشون چرکین هیچکی نمیخواد روشون ببینه بعد فک میکنن تو چشم نیستن بابا تو اصلا واسه بقیه اهمیت نداری که حالا بیای افتخارم بکنی که تو چشم نیستی ...انرژی منفی دیگران که وقتی میبینند از خودشون سری میاد آدمو میگیره نه تلقین نه چیزی حتی تو قرآن هم به چشم زخم اشاره کرده حتی پیامبر تو قبرستون گفته نصف بیشتر افرادی که مردن به خاطر چشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم میشه اون حدیث رو برام بگی!؟یاراهنمایی کنی تو نت خودم پیدا کنم.ممنون🌷
https://ganj-manavi.blogfa.com/category/89
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!