2777
2789
عنوان

چشم خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 36 پست
نه بابا الانو نمیگم کلی میگم مخصوصا از خونه مادر شوهرم میام اصن کور خاب میشم نمیتونم بخوبی راه برم ا ...

ارهههه حتماااا چشم میخوری عزیزم هرکی هم بگه دروغه خودش برای کسی مهم نیس برای همین چشم نمیخوره ...بعضی ها تو چشم هستن برای همین چهار قل فراموش نشه هرجا میرین ...واقعا عکس خودته؟؟زیبا هستین

فعلا که اعتماد به نفس شما داره سقف سایتو خراب میکنه😃 از همه نظر سطحم بالاست خدارو شکر ولی آدم متو ...

بابا تو مریضی خیلی حالت خرابه به تو چه که من تو چشمم ؟؟فقط مونده بود تو نصف شب زیادی حرف بزنی برو بگیر بخواب زیادم حرف نزن درضمن مشخص یک شخص بسیااااار بی فرهنگ و عقده ای هستی که از تحقیر و کوچیک کردن بقیه لذت میبری همچین آدمی که دل چرکین مگه چشمم میخورهههه؟؟خودش یه چشم محسوب میشه امااااان از شر آدمایی مثل تو دور باشن اطرافیانت 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ارهههه حتماااا چشم میخوری عزیزم هرکی هم بگه دروغه خودش برای کسی مهم نیس برای همین چشم نمیخوره ...بعض ...

قبلنا اصن اعتقاد نداشتم بس که بلا سرم اومده مریض شدم اعتقاد کمو بیشی پیدا کردم .....بله گلم خودمم ...باورت میشه مادر شوهرم چشاش خعلی میگیرع چهار قل میخونم ولی بازم برن خونش بیام بدنم سنگین وبی حال میشه دیگ سریع میخابم نمیتونم خودمو کنترل کنم کاش یه راه اساسی میبود اینجوری نمیشدم

بابا تو مریضی خیلی حالت خرابه به تو چه که من تو چشمم ؟؟فقط مونده بود تو نصف شب زیادی حرف بزنی برو بگ ...

واااااای تو خیلی روانت مریضه به خدا😂😂😂😂😂

میگه به تو چه من تو چشمم😂😂😂😂

آنجلینا جولی انقدر فاز نداره تو داری والا

واسه همینه نامزدت عصبیه حوصلتو نداره😂😂😂😂😂😂

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
قبلنا اصن اعتقاد نداشتم بس که بلا سرم اومده مریض شدم اعتقاد کمو بیشی پیدا کردم .....بله گلم خودمم .. ...

والله منم راه اساسی پیدا نمیکنم به قول شما همیشه حال آدمو بد میکنن یه سری آدما ...هر وقت هر مجلسی رفتم عروسی باشه عزا باشه انقدر تعریف اینا کردن آخرش میام میوفتم یه هفتهههه

واااااای تو خیلی روانت مریضه به خدا😂😂😂😂😂 میگه به تو چه من تو چشمم😂😂😂😂 آنجلینا جولی انقدر ...

تو اگه روانت آرومه هر هر نمی‌دیدیم از اذیت کردن دیگران لذت نمیبردی و خیلی بییییی شرف هستی که مسخره کنی و حال کنی واقعا که متاسفم برای خانوادت که همچین فرزندی دارند عقده ای و بی تربیت و بی‌شعور 

تو اگه روانت آرومه هر هر نمی‌دیدیم از اذیت کردن دیگران لذت نمیبردی و خیلی بییییی شرف هستی که مسخره ک ...

@نی_نی_یار_شب  

من نمیفهمم مگه اینجا چاله میدونه؟

لطفا پیگیری کنید

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
والله منم راه اساسی پیدا نمیکنم به قول شما همیشه حال آدمو بد میکنن یه سری آدما ...هر وقت هر مجلسی رف ...

میگن این چشم خوردن انرژی منفی چشمه ب ادم منتقل میشه ....اینش بدع ک نمیتونی به کارات برسی والله شوهرم شاکی میشه میگم دسته خودم نیس😐 فلج میشم ....

اره میبینی واقعا آدم میوفته از پا 

ارع چشم زخم ک هس کسی میخاد باور کنه بکنه نکنه سرش میاد میفهمه ربطی ب تلقین ندارع من کلا تو باغ اینچیزا نبودم ولی بس ک سرم اومد عاقل شدم .....

منم تو مدرسه چشم زیاد میکردن نه بخاطر زیبایی بخاطر چیز دیگه   بعد گنگ میشدم هر دفعه میرف ...

عزیزم میشه اون حدیث رو برام بگی!؟یاراهنمایی کنی تو نت خودم پیدا کنم.ممنون🌷

وقتی بفهمی نیازی نیست؛به هرچیز واکنش نشون بدی،یا به هر حرفی جواب بدی،اون موقع پخته شدی❤