2777
2789
عنوان

چشم خوردن

1034 بازدید | 36 پست

سلام اگ کسی چیزی بلده راهنماییم کنه لطفا 

اقا من ۲ هفته پیش تولدم بود بعد من عکس انداختم دیگ استوری کردم نزدیک یکسال از خودم عکس استوری نکرده بودم اقا من استوری کردم یهو ۲۰ تا دایرکت اومد چقد چشمات خوشگله چقد لپ داری و.... از اون روز به بعد هیچی نتونستم بخورم یعنی دو هفتتتس یه وعده کامل نمیتونم بخورم چه برسه سه وعده در دوز از گرسنگی دارم میمیرم ولی نمیتونم غذا بخورم سره قاشق دوم حالت تهوع میگیرم میخوام بالا بیارم اصن انگار سره معدم یچیزه بستس فقط یبار پیتزا تونستم بخورم ازدواجم نکردم حامله تیستم🥲

مریض شدی بابا

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخرشو نمیگفتی میگفتم حامله ای قشنگگگ چشت کردن دیگه من خودم همینم الان امشب ازم تعریف کردن مهمونی از ...

😑😑😑😑😑😷🫤🫤🫤🫤🫤🫤سرترد داری چشم خوردی؟😂😂😂😂😂😂😂

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

منم تو مدرسه چشم زیاد میکردن نه بخاطر زیبایی بخاطر چیز دیگه 

بعد گنگ میشدم هر دفعه میرفتم تخم مرغ میشکستم بین دوتا پام خوب میشدم البته روش یه سری چیزام‌مینوشتم که حدیث امام صادقه دعانویس و جادوگری نیست انجلقت و این چیزا یادمه داشت 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
حتما تو چشم نبودی هیچوقت نمیدونی اخیییییییی        

نه نبودم...مگه من سلبریتی ام که تو چشم باشم😃

معمولا آدمهای سطح پایین همیشه توهم چشم خوردن دارن

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
نه نبودم...مگه من سلبریتی ام که تو چشم باشم😃 معمولا آدمهای سطح پایین همیشه توهم چشم خوردن دارن

اخی نه تو سلبریتی نیستی اتفاقا توهم سطح بالا بودن داری سلبریتی اعتماد به نفس تورو داشت سقف خونش میریخت

اخی نه تو سلبریتی نیستی اتفاقا توهم سطح بالا بودن داری سلبریتی اعتماد به نفس تورو داشت سقف خونش میری ...

فعلا که اعتماد به نفس شما داره سقف سایتو خراب میکنه😃

از همه نظر سطحم بالاست خدارو شکر

ولی آدم متوهم و تلقینی نیستم

سردرد و چشم خوردن 😂😂😂😂هی خدا