2777
2789
خیلی میترسم من نمره چشمام یک ونیم ویک وعفتادوپنج بود اما الان خیلی تار میبینم همه چیو کور نشم!!

نمره چشم منم همین بود

فکر کنم من تا یک ماه و نیم تاری دید داشتم 

کم کم درست میشه

قطره اشک مصنوعی استفاده کنید خشک نباشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه هیچ دردی نداره عملم پنج دقیقه طول کشید اما هرچی میگذره تاری چشم من بیشتر میشه!!ببخشید اگه اشتباه ...

عزیزم بمن گفت باید ۱۰ ثانیه توی نور لیزر نگاه کنی

من اصلا نمیتونم به نور نگاه کنم. بخاطر استیگماتمه؟

شما عملت چطوری بود؟

خدانکن...ی تماس با مطب دکتر بگیر یا حضوری برو ک از نگرانی در بیای

خودشون گفتن تا ی ماه بعد تاری دید خوب میشه اما منو عصبی کرده این حالت  تاری بیش از حد اصلا همه چی تاره قبل عمل ک اینجوری نبودم ک دراین حد

عزیزم بمن گفت باید ۱۰ ثانیه توی نور لیزر نگاه کنی من اصلا نمیتونم به نور نگاه کنم. بخاطر استیگماتمه ...

اره گفت نور قرمز و ببین منم نگا کردم الان اما نور تلویزیون کوشی همه چی اذیتم می‌کنه قطره خانم استفاده میکنم سر وفت

نه هیچ دردی نداره عملم پنج دقیقه طول کشید اما هرچی میگذره تاری چشم من بیشتر میشه!!ببخشید اگه اشتباه ...

پی آر کی کردین یالیزیک ؟لیزیک بالازک فرق داره؟ بیهوشی داره یابی حسیه؟ ببخشیدزیادشد

ازمنم لنز رو درآوردن اما تا میبینم خیلی الان تقریبا ده روزه عمل کردم

به دكترت بگو

ولي من قطره داشتم هر دو ساعت 

حتي صبح ها از خواب بيدار ميشي چشمات يه حالت كششي داره اذيت ميشي 

اره گفت نور قرمز و ببین منم نگا کردم الان اما نور تلویزیون کوشی همه چی اذیتم می‌کنه قطره خانم استفاد ...

نورش خیلی زیاد بود؟

تونستی تحمل کنی؟اخه من اشکم درمیاد تو نور نگاه کنم

ببخشید انقدر سوال میکنم چون میخام عمل کنم میترسم

مرسی عزیزم ک جواب دادی...انشالله ک خوب میشی...نگران نباش گلم ...ب هر حال اون دکتر عمل های دیگه هم داشته ...یکم صبور باش ...بدن آدم ها باهم فرق داره...اینم ب هر حال ی عمل جراحی...یکی دو روزه سر پا میشه یکی ی ماهه...نگران نباش...

پی آر کی کردین یالیزیک ؟لیزیک بالازک فرق داره؟ بیهوشی داره یابی حسیه؟ ببخشیدزیادشد

پی از کی ،درد ک ک اصلا ندارن من حتی ی مسکن نخوردم ،سوزش بعدش برام قابل تحمل بود اما الان تاری دید بعد ده روز چرا تا الان خوب نشده آخه😢