2777
2789
مرسی عزیزم ک جواب دادی...انشالله ک خوب میشی...نگران نباش گلم ...ب هر حال اون دکتر عمل های دیگه هم دا ...

انشالله ،نکران خود عمل ک نباش اصلا چیزیو حس نمیکنی همش پنج دقیقه س 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نورش خیلی زیاد بود؟ تونستی تحمل کنی؟اخه من اشکم درمیاد تو نور نگاه کنم ببخشید انقدر سوال میکنم چون ...

نه من نگا کردم تو نورو اما موقع عمل پلک زدم یکی دوبار  دکترم دعوام کرد سر پلک  زدن 

پی از کی ،درد ک ک اصلا ندارن من حتی ی مسکن نخوردم ،سوزش بعدش برام قابل تحمل بود اما الان تاری دید بع ...

بیهوشی داره یامثلا خواب موقت که دارو وسرم تزریق کنن؟منم میخوام عمل کنم ازبیهوشی واینامیترسم احه بابام اب مروارید عمل کرد باراول به هوش نمیامدحالش بدشده بود ولی واسه چشم دیگش بردیمش جای دیگه خواب موقت رفته بود

به دكترت بگو ولي من قطره داشتم هر دو ساعت  حتي صبح ها از خواب بيدار ميشي چشمات يه حالت كششي د ...

ازیکی پرسیدم گفت تا ی ماه طول می‌کشه دیدن کامل خوب بشه اومدم ببینم درست گفت عایا واقعا کم کم دید چشم خوب میشه یا من بدترشدم😢

نه من نگا کردم تو نورو اما موقع عمل پلک زدم یکی دوبار  دکترم دعوام کرد سر پلک  زدن

وای من اصلا نمیتونم پلک نزنممم

سر عکس پلک زدم دعوام کرد چه برسه سر عمل 

ینی چیزی نمیزارن تو چشم ک چشم باز بمونه؟

بیهوشی داره یامثلا خواب موقت که دارو وسرم تزریق کنن؟منم میخوام عمل کنم ازبیهوشی واینامیترسم احه بابا ...

ن هیچکدوم قطره بی حسی داره و کل عمل پنج ذقه هم نمیشه ن سرم داره ن بیهوشی عمل سرپایی

وای من اصلا نمیتونم پلک نزنممم سر عکس پلک زدم دعوام کرد چه برسه سر عمل  ینی چیزی نمیزارن تو چ ...

چرا دیگه میذارن ولی من بازم پلک زدم ک دعوام کرد عملش خیلی سری انجام میدم هرنفر پنج دفع بازنفربعدی

ن هیچکدوم قطره بی حسی داره و کل عمل پنج ذقه هم نمیشه ن سرم داره ن بیهوشی عمل سرپایی

ممنونم نگران تاری دیدت نباش بابام البته عمل اب مرواریدکرده بود تادوماه کلا ازقبلش هم تارترمیدید دکترش گفت طبیعیه به خاطرعمله والان خوب شده بابامم خبلی  ترسیده بودفکرکردداره کورمیشه فقط قطره هاتومراب وسردقت بریز

اره كم كم خوب ميشي حتي تا سه ماه بعضي دكترا ميگن

خوب پس خیالم راحت شد ،اذیتم می‌کنه این تاری و نمیتونم گوشیو ببینم وتلویزیونو ،جالبه تالنز پانسمانی توچشمم بود راحت ترمیتونستم گوشیو ببینم!!