2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تند وقت عزیزم ؟؟اره سعی میکنم بیشتر چشمامو ببندم و گوشی کم استفاده کنم آخه حوصلم سر می‌ره...

من يه ماه نشد كلا خوب شدم تاريم رفت 

قطره هامو واقعا سروقت ميريختم 

حتماااااا عينك ميزدم بيرون 

ارايش چشمم نميكردم

من يه ماه نشد كلا خوب شدم تاريم رفت  قطره هامو واقعا سروقت ميريختم  حتماااااا عينك ميزدم ...

منم همشو رعایت میکنم عینک میزنم بیرون آرایشم نمیکنم انشالله تاری چشم منم خوب بشه عصبی کننده اینجوری 😢😢

منم همشو رعایت میکنم عینک میزنم بیرون آرایشم نمیکنم انشالله تاری چشم منم خوب بشه عصبی کننده اینجوری ...

خوب ميشه كم كم بالاخره لايه هاي چشمو برداشتن طبيعيه

انشاالله عزيزم

منم لیزیک کردم واقعا راضیم ، دردش هم خیلی خیلی قابل تحمل بود

اما تاری خیلی کمی رو تا یه مدت داری نگران نباش

فقط اگه استیگمات بودی بعد اینکه کامل خوب شدی به هیچ وجه از گوشی پشت سرهم استفاده نکن و سعی کن گوشی رو از دور نگاه کنی

من اینقدر بعدش از نزدیک نگاه کردم الان اصلا نمیتونم از دور ببینم

البته فقط واسه گوشی

-‌آمیـن‌‌شود‌ ؛ هرانچه‌میپنداری •|.
منم لیزیک کردم واقعا راضیم ، دردش هم خیلی خیلی قابل تحمل بود اما تاری خیلی کمی رو تا یه مدت داری نگ ...

سلام ممنونم ک پاسخ دادی چندوقته عمل کردی؟؟من خیلی تار میبینم فقط بعد خوابم یکی دو ساعت خوب میبینم ب بعدش همه چی خیلی تازه ده روزه عمل کردم

سلام ممنونم ک پاسخ دادی چندوقته عمل کردی؟؟من خیلی تار میبینم فقط بعد خوابم یکی دو ساعت خوب میبینم ب ...

خواهش میکنم ، من حدودا یک سال و نیم از عملم میگذره

اینکه قطره ها درست و دقیقا به وقتش استفاده بشه خیلی مهمه عزیزم ، و اینکه استفاده از گوشی ایرادی نداره اما بعد هر بیست دقیقه باید بیست دقیقه استراحت بذارید و گوشی رو با فاصله از صورتتون نگه دارید 

-‌آمیـن‌‌شود‌ ؛ هرانچه‌میپنداری •|.