2777
2789
عنوان

چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 65 پست

ما سر سفره روضه امام حسین بزرگ شدیم و اشک مادر برا امام حسین رو صورتمون چکیده و همه درست و غلط رو می دونیم.مگه اینکه بخواهیم خود رو به ندانستن  و خواب بزنیم.

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
خب ازش سوال کن ‌.از حالا نمیتونی از تیپ چادری یهو بدی امروزی . ببین یه روسری یا شال خوش رنگ بپوش ن ...

من الانشم که چادرسرمیکنم ارایش ملایم دارم ازاون محجبه ها نیستم اما اینکه کلا چادرو همیشه بذارم کنار یه گم سختمه

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس دیگه چادرتو بذار کنار  من دیدم خانومایی که بدون چادر هم محجبه هستن هم خوشتیپ مثل نامزد د ...

بله منظور من همینطوریه

ما سر سفره روضه امام حسین بزرگ شدیم و اشک مادر برا امام حسین رو صورتمون چکیده و همه درست و غلط رو می ...

من قرار نیس کلا خودمو بریزم بیرون

قبول کنیم که کار خود خانوما سخت میشه، بیفتن تو مسابقه و فکر و ذکرشون بشه به خود رسیدن که مثلا مرد رو ...

دقیقا همش به ذات ادما افتاده نیست رونالدو و ... هم راه براشون بازه کشورشونم پر پرو پاچس 

خلاصه که نظر دادن دوستان تصمیم باشخص شماست اما چادر رو که برداری مواظب مروارید وجودت باش کم کم شروع نشه برید تو کشور همسایه بیوفتین😅ببخشید خواستم خواهرانه بگم🤭

ببین خدا چی نمیخواد  و چی میخواد . خانم فاطمه قربونش برم چطور بوده.برا رضای خدا بپوش .نه برا رض ...

تو خونه برای رضای شوهر میشه هر تیپی زد و هر رفتاری کرد،ولی تو خیابون تو دید بقیه هم هستیم،

والا من که بخاطر فرضا شوهر چادر رو کنار نمیذارم،میشه کفش و کیف و روسری رو شیک گرفت و لباس زیر چادر مرتب باشه،چادر منافاتی با خوش تیپی و باکلاسی نداره💁فقط نباید خودنمایی کرد باهاش،ارایش و مثلا لاک و مو معلوم باشه و ...خدایی زشته با چادر این اداها

انسان هرچقدر وجود ارزشمندتری داشته باشد به همان اندازه مؤدب و متواضع خواهد بود.

خواهرم این جمله جمله ای است که من چند وقت پیش که دوستم چادر رو کنار گذاشته بود بهش گفتم : ما خانم ها از اولش که بی حجاب  نیستیم  یواش یواش ...... میذاریم کنار . شیطان و نفس یک دفعه نمیگه روسریت رو  وردار . اونم برا من و شما.یواش یواش ما رو به اون سمت میکشونه.

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
خلاصه که نظر دادن دوستان تصمیم باشخص شماست اما چادر رو که برداری مواظب مروارید وجودت باش کم کم شروع ...

نه عریزم حواسم هست😍

خواهرم این جمله جمله ای است که من چند وقت پیش که دوستم چادر رو کنار گذاشته بود بهش گفتم : ما خانم ها ...

ای خدا من نمیدونم چکارکنم