2777
2789
عنوان

چادر

1374 بازدید | 65 پست

خانما سالهاست چادری ام اینکه بگم خیلی محجبه ام یا آرایش نمیکنم نه در حد معمولی ام،همسرم خیلی به خودش میرسه و کاملا تیپ امروزی میزنه سنش هم کمتر بهش میخوره اکثر اوقات ۲تایی میریم رستوران یاخرید چادر سرنمیکنم مانتو بلند و جوری که بدن نما نباشه میپوشم موهامم بیرون نیس اما تو جمع های خانوادگی چادر سرمیکنم احساس میکنم وقتی با هم میریم بیرون من چادر سرمه با فاصله از من میاد چون تیپ خودش امروزیه و خیلی خوشتیپ میگرده حالا به نظرتون من اگر چادرمو کلا بردارم و اما با مانتو هم حجابمو رعایت کنم کار درستیه یانه؟

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️

معاومه درسته 

خانم یه ذره فکر کن چرا فقط ما باید رعایت کنیم خودمون رو بپوشانیم مردا نگاه نکنن

اگر زندگی بر اساس قانون جذبی باشه شیطان همون فکر و احساسات منفی ای هستش که ما با اون ها به زندگی مون گند زدیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معاومه درسته  خانم یه ذره فکر کن چرا فقط ما باید رعایت کنیم خودمون رو بپوشانیم مردا نگاه نکنن

به مردا هم سفارش شده نگاه نکنن اما خب بعضیا رعایت میکنن بعضیا نه 

بهتره ازشون بپرسید با مشورت خودشون کاری انجام بدید بهتره و اینکه خیلیا هستن چادری هستند و خیلی مرتب هستند و بهتره آرایش خیلی زمینه داشته باشید بالاخره تو دل همسرتون جوری نباشه که بقیه رو باشما مقایسه کنند از شما زده بشند و یا تو خونه خیلی باید به خودتون برسید که کاملا سیراب بشن و تو خیابان چشم و دلشون سیر باشه هرچند مردهای امروزی اصلا بهشون امیدی  نیست

بله درسته عزیزم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
به مردا هم سفارش شده نگاه نکنن اما خب بعضیا رعایت میکنن بعضیا نه 

وقتی زنا خود را بپوشانند مردا دیگه چیزی ندارن نگاه کنن مردا راحت میشن

چرا همیشه مردا باید راحت باشن زنا همش خودشون رو بپوشونن

اگر زندگی بر اساس قانون جذبی باشه شیطان همون فکر و احساسات منفی ای هستش که ما با اون ها به زندگی مون گند زدیم...
بهتره ازشون بپرسید با مشورت خودشون کاری انجام بدید بهتره و اینکه خیلیا هستن چادری هستند و خیلی مرتب ...

به زبون نمیاره ولی احساس میکنم براش مهمه بیرون تیپ امروزی بزنم

وقتی زنا خود را بپوشانند مردا دیگه چیزی ندارن نگاه کنن مردا راحت میشن چرا همیشه مردا باید راحت باشن ...

درسته

وقتی زنا خود را بپوشانند مردا دیگه چیزی ندارن نگاه کنن مردا راحت میشن چرا همیشه مردا باید راحت باشن ...

به کسی ربطی نداره کی چی میپوشه  ادمی که سست عنصر باشه با جوراب بو گرفته خانومم تحریک میشه

بخدا قسم میخورم خودم به شخصه با مانتو خیلی زیباترم و هرچند باچادر هم که بیرون میرم حس خوبی دارم ولی یبار رفتیم پاساژ یه خانمی گردنبند انداخته بود گردنش من زیر چشمی شوهرمو دیدم که دید زد شوهرمن مث شوهر شماست امروزی به خودش می رسه اومد خونه گردنبند انداخت گردنم بهم نگاه می‌کرد اینقدر از کارش متفر شدم حالم داشت بهم می‌خورد دلم خیلی کارها خاست بکنه ولی متاسفانه زندگی میدون جنگ نیست که بخام و بتونم کاری انجام بدم ولی خانوما توخیابون خیلی بد می‌گردن تو روخدا مواظب زندگی‌ها باشین حق الناس هست بنظر من 

وقتی زنی خودشو بیرون از خونه به نمایش میذاره اجازه میده بقیه نگاهش کنند نگید چرا آقایون چون انسانها کور نیستند که بالاخره چشم شون میبینه و هرچند نشان ببینند بنظرم بقیه شو تو ذهنشون پرورش میدن و یه زندگی امکان داره به فنا بره

به زبون نمیاره ولی احساس میکنم براش مهمه بیرون تیپ امروزی بزنم

مردها کلا دیدین دیگه زبونشون برا بقیه و یا موقع بحث و جدل کار میکنه و یباره به کاهدون میزنن بنظر من باهاشون خیلی محترمانه و سوالی بپرسید مثلا علی؟!______اینجوری با مانتو بهتر میشم یا چادر؟ بعد مطمئنا نظرشومیده ولی اگر بخوایین مستقیم بپرسید من میخام شبیه فلانی بشم مطمئنا جبهه میگیرن و غرورشون اجازه نمیده حقیقت روبگن اما دوستانه خیلی فرق داره

بخدا قسم میخورم خودم به شخصه با مانتو خیلی زیباترم و هرچند باچادر هم که بیرون میرم حس خوبی دارم ولی ...

منم کاملا حس میکنم که همسرم دوس داره من چادر سرم نکنم نمیخوام با فاصله ازم راه بره خیلی حس بدیه واقعا هم قرار نیس خودمو بریزم بیرون مانتو بلند و...مثل همونجوری که وقتی ۲تایی هستیم ،بله متاسفانه خانما بعضیاشون خیلی بد لباس میپوشن که البته اونم کاملا شخصیه

مردها کلا دیدین دیگه زبونشون برا بقیه و یا موقع بحث و جدل کار میکنه و یباره به کاهدون میزنن بنظر من ...

بهش که میگم میگه هرطور خودت دوس داری خب بردار اما میدونم ته دلش خیلی دوس داره بردارم