2777
2789
عنوان

چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 65 پست
آقایون هم مطمئن باشید دلشون خیلی چیزا میخاد نه تنها آقایون بلکه انسان تنوع طلب هست . ولی مثلا شما ی ...

طبق آیه قرآن خانمها باید خودشون رو بپوشونن از دید نامحرم وآقایون هم باید چشماشون رو از نگاه کردن به نامحرم بپوشونن،ممکنه سر راه آدم چاه باشه خب نباید رفت تو چاه که،اما خب واقعا دوره و زمونه عوض شده من خودم میگم هم من کم سنم هم شوهرم واسه همین امروزی باشم که حداقل همسرم نگه همه به خودشون میرسن جز خانم من،نمیدونم امیدوارم کارم درست باشه

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ازش سوال کن ‌.از حالا نمیتونی از تیپ چادری یهو بدی امروزی .

ببین یه روسری یا شال خوش رنگ بپوش ن اینکه خودتو باهاش خفه کنی .سفت بچسبانی آروم و آراسته. موهات یکم جلوش خواستی در حد ریشه معلوم باشه نخواستی فدا سرت..

آرایش ملایم خوشکل .اینو بدون اگه آرایش چشم نمیکنی رژ لب قرمز بزنی یا صورتی رنگ اینچیزا جیغ ن ها .

بعد مانتو گشاد مامان بزرگی نپوش .تنگ اندامی دوست داشتی بلند یا تا رو زانو .خوشکل باشه .و اگه با کفش پاشنه بلند راحتی چ خوب اگه ن الان ک فصل بوت و اسپرت هست.با کیف کوچیک  و عینک دودی 

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
آقایون هم مطمئن باشید دلشون خیلی چیزا میخاد نه تنها آقایون بلکه انسان تنوع طلب هست . ولی مثلا شما ی ...

بعضی مردا به هم جنسشونم نظر دارن چه برسه بقیه یاد بگیرید اینا به اختیار و ارادشه ماشالله مردممون گشت ارشادی توی خودشونم دارن بذار اونقدر نگاه کنن جوتشون دراد مردم دنیا ار حال پیشرفتن مردم ما خودشونم به پوشش هم کار دارن ولی به حال مقامات

شوهر منم مثل شوهر شماست،میدونم که دوست داره منم حجاب نداشته باشم و....  ولی فقط چادرمو بخاطرش ...

چه مدتیه؟پشیمون نیستید؟برخورد اطرافیان چطوری بود؟

ببین خدا چی نمیخواد  و چی میخواد . خانم فاطمه قربونش برم چطور بوده.برا رضای خدا بپوش .نه برا رض ...

چی بگم

اره وقتی میگی بدون چادر هم محجبه هستی خب چادر رو بذار کنار  همسرت هم میگی تیپش امروزیه پس شک ن ...

اره کلا اهل بدحجابی نیستم،شوهرم که خیلیی به خودش میرسه کنار هم خیلی ضایع ایم

دلشون اگه جای دیگه میره شما هم به خودتون برسید و عشوه بازی و رفیق باشید با شوهراتون تا کمتر به بقیه ...

قبول کنیم که کار خود خانوما سخت میشه، بیفتن تو مسابقه و فکر و ذکرشون بشه به خود رسیدن که مثلا مرد رو متوجه خودشون نگهدارن،جدا از اینکه بعضی مردا خودشون سروگوششون میجنبه و مشکل دارن

انسان هرچقدر وجود ارزشمندتری داشته باشد به همان اندازه مؤدب و متواضع خواهد بود.
اره کلا اهل بدحجابی نیستم،شوهرم که خیلیی به خودش میرسه کنار هم خیلی ضایع ایم

خب پس دیگه چادرتو بذار کنار 

من دیدم خانومایی که بدون چادر هم محجبه هستن هم خوشتیپ مثل نامزد داداشم 

تیپاش همیشه امروزی و خوشکل موهاش اصلا بیرون نیست ولی چادرم نمیپوشه 

حتی شال و کلاه هم بیرون میپوشه ولی موهاش بیرون نیست