2777
2789
عنوان

شهدا 💚🧚‍♂️🧚‍♂️

344 بازدید | 24 پست

لطفاً ده صلوات هدیه به روح پاک شهید علی اصغر قلعه ای، شهید سیدعلیرضا یاسینی،شهید نوید صفری،شهید محمدرضادهقان،شهید ابراهیم هادی شهید سردار حاج قاسم سلیمانی بفرستید 

💚💚💚💚💚💚

اگه ده تا فرستادید لایک کنید ممنونم 

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتشون کنه من از چله صلوات شهدا حاجت گرفتم

جدی ؟ میشه برام تعریف کنی خدا خیرت بده حاجتت سخت بود؟

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 
جدی ؟ میشه برام تعریف کنی خدا خیرت بده حاجتت سخت بود؟

تنبلی تخمدان داشتم و باردار نمیشدم

متوسل شدم به ۴۰ شهید بزرگوار و روزی ۱۰۰ تا صلوات میفرستادم

قبل از پایان چله باردار شدم و الان دارم نی نی رو شیر میدم 

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
تنبلی تخمدان داشتم و باردار نمیشدم متوسل شدم به ۴۰ شهید بزرگوار و روزی ۱۰۰ تا صلوات میفرستادم قبل ...

ای خدای من بسلامتی جانم عزیزم خدا حفظش کنه برات الهی میشه واس منم دعا کنی باردار بشم ب راحتی و مادر بشم؟

تنبلی تخمدان داشتم و باردار نمیشدم متوسل شدم به ۴۰ شهید بزرگوار و روزی ۱۰۰ تا صلوات میفرستادم قبل ...

یعنی میدونستی که ۴۰ تا شهید کیا هستن؟ میشه بگی چه شهیدهایی را نیت کردی؟ منم خدا بهم بچه نمیده.شاید به واسطه شهیدان بده

ای خدای من بسلامتی جانم عزیزم خدا حفظش کنه برات الهی میشه واس منم دعا کنی باردار بشم ب راحتی و مادر ...

ان شاءالله بحق علی اصغر امام حسین  و تمامی شهدای بزرگوار قبل از عید باردار بشی بحق خانم فاطمه زهرا

براتون حمد میخونم

ان شاءالله بحق علی اصغر امام حسین  و تمامی شهدای بزرگوار قبل از عید باردار بشی بحق خانم فاطمه ز ...

وای مرسی چ دعای قشنگی 

هر چی آرزوی خوبه مال تو و‌نینی 💚💚💚

یعنی میدونستی که ۴۰ تا شهید کیا هستن؟ میشه بگی چه شهیدهایی را نیت کردی؟ منم خدا بهم بچه نمیده.شاید ب ...

نه تو ی گروهی بودم که مدیر گروه خودش اسم ۴۰ تا شهید داده بود

دقیق اسماشونو نمیدونم چی بود،قربونشون برم که معروف و غیرمعروف ندارن همشون کارراه اندازن 

برا باردار شدنتون حمد میخونم ان شاءالله تا قبل عید خبر بارداریتونو بدید

نه تو ی گروهی بودم که مدیر گروه خودش اسم ۴۰ تا شهید داده بود دقیق اسماشونو نمیدونم چی بود،قربونشون ...

امروز انقد گریه کردم ک چشام باز نمیشد

خدا را یه ساله دارم به بنده های خوبش قسم میدم.ب امامان به دستای بریده خضرت عباس به ... ولی نشد.امام حسین رو به دستای بریده حضرت عباس قسم دادم.حضرت عباس را به سر بریده امام حسین.همه اماما را به همدبگه قسم دادم. گ واسم دعا کنن.روضه حضرت علی اصغر واسه خودم گذاشتم و زار زدم ک این ماه مریود نشم.۵ روز دیگه موعدمه

امروز انقد گریه کردم ک چشام باز نمیشد خدا را یه ساله دارم به بنده های خوبش قسم میدم.ب امامان به دست ...

انشاالله بزودی میایی همینجا تو همین تایپیک ریپلی میزنی مارو و خبر بارداریتو میدی دعاتون میکنم شمام منو دعا کن

تایپیک رو سیو کن ک خبر خوب رو بدی بهمون یادت نره ها

امروز انقد گریه کردم ک چشام باز نمیشد خدا را یه ساله دارم به بنده های خوبش قسم میدم.ب امامان به دست ...

ان شاءالله بحق همین دل شکستت خدا خودش بهت رحم کنه و از خزانه غیبش کمکت کنه 

همه چیز به وقتش درست  میشه

اسم شهیدا را میخام.از کجا بیارم عزیزم

اینهمه شهید 

فرقی نمیکنه که کی باشه،تو درو همسایه آشنا

شهید سردار سلیمانی، شهید ابراهیم هادی،شهید مهدی زین الدین،شهید حاج حسین خرازی،شهید ههمت،شهید صیاد شیرازی،شهید نوید صفری،شهید حججی،شهید لشگری،کشوری،کاظمی......