لطفاً ده صلوات هدیه به روح پاک شهید علی اصغر قلعه ای، شهید سیدعلیرضا یاسینی،شهید نوید صفری،شهید محمدرضادهقان،شهید ابراهیم هادی شهید سردار حاج قاسم سلیمانی بفرستید
💚💚💚💚💚💚
اگه ده تا فرستادید لایک کنید ممنونم
استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟
تنبلی تخمدان داشتم و باردار نمیشدم متوسل شدم به ۴۰ شهید بزرگوار و روزی ۱۰۰ تا صلوات میفرستادم قبل ...
ای خدای من بسلامتی جانم عزیزم خدا حفظش کنه برات الهی میشه واس منم دعا کنی باردار بشم ب راحتی و مادر بشم؟
ان شاءالله بحق علی اصغر امام حسین و تمامی شهدای بزرگوار قبل از عید باردار بشی بحق خانم فاطمه ز ...
وای مرسی چ دعای قشنگی
هر چی آرزوی خوبه مال تو ونینی 💚💚💚
نه تو ی گروهی بودم که مدیر گروه خودش اسم ۴۰ تا شهید داده بود دقیق اسماشونو نمیدونم چی بود،قربونشون ...
امروز انقد گریه کردم ک چشام باز نمیشد
خدا را یه ساله دارم به بنده های خوبش قسم میدم.ب امامان به دستای بریده خضرت عباس به ... ولی نشد.امام حسین رو به دستای بریده حضرت عباس قسم دادم.حضرت عباس را به سر بریده امام حسین.همه اماما را به همدبگه قسم دادم. گ واسم دعا کنن.روضه حضرت علی اصغر واسه خودم گذاشتم و زار زدم ک این ماه مریود نشم.۵ روز دیگه موعدمه
امروز انقد گریه کردم ک چشام باز نمیشد خدا را یه ساله دارم به بنده های خوبش قسم میدم.ب امامان به دست ...
انشاالله بزودی میایی همینجا تو همین تایپیک ریپلی میزنی مارو و خبر بارداریتو میدی دعاتون میکنم شمام منو دعا کن
تایپیک رو سیو کن ک خبر خوب رو بدی بهمون یادت نره ها