2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزان میشه بپرسم شما بار چندم اقدام باردار شدین؟؟من اولین بار بود اقدام داشتم ولی امروز پری شدم خیلی حالم بده

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
سلفری قطعیِ چون از روی حصور یا عدم حصور کروموزوم y میگه دیگه دقیق تر نداریم

ممنون عزیزم بله منم شنیده بودم ولی خود آزمایشگاه گفت ۹۵ درصد درسته شک انداخت بهم 

عزیزان میشه بپرسم شما بار چندم اقدام باردار شدین؟؟من اولین بار بود اقدام داشتم ولی امروز پری شدم خیل ...

عزبزم من بعد از پنج ماه ، اصلا اصلا نگران نباشین میگن تا یکسال کاملا طبیعیه ، چند سال که جلوگیری میکنین ؟

عزبزم من بعد از پنج ماه ، اصلا اصلا نگران نباشین میگن تا یکسال کاملا طبیعیه ، چند سال که جلوگیری میک ...

جلوگیری شما چی بود عزیزم؟؟زیر نظر پزشک بودین؟ ؟

من جلوگیریم طبیعیه یک سال و نیمه 

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
جلوگیری شما چی بود عزیزم؟؟زیر نظر پزشک بودین؟ ؟ من جلوگیریم طبیعیه یک سال و نیمه 

نه عزیزم زیر نظر پزشک نبودم ،۷ سال جلوگیری داشتم با ک ا ندوم 

ولی طبیعیه مخصوصا که اگر چندین ساله دارین جلوگیری میکنین ممکنه زمان ببره اصلا اصلا نگران نباش

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز