2777
2789
نه عزیزم زیر نظر پزشک نبودم ،۷ سال جلوگیری داشتم با ک ا ندوم  ولی طبیعیه مخصوصا که اگر چندین س ...

ان‌شاءالله عزیزم 

فکر میکردم بار تول میگیره امروز که پری شدم خیلی شوکه شدم ان شاءالله خیره 

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارک باشه عزیزم من سر پسرم با اینکه سونو همه رو پسر میگفت خودم حس میکردم دختره و تا روز زایمان همش ...

ای جونم خدا پسر گلت و برات حفظ کنه ، الهی که خدا بچه ی سالم بده یه همه کسایی که دوست دارن ، بچه هرچی باشه الهی خوب و خوش ذات و انسان باشه 

ان‌شاءالله عزیزم  فکر میکردم بار تول میگیره امروز که پری شدم خیلی شوکه شدم ان شاءالله خیره&nbs ...

نه عزیزم دیگه خیلی باید خوش شانس باشیم باز اول بگیره 

کاملا طبیعیه اصلا نگران نباش ولی سعی کن حتما حتما نزدیک روز تخمک گذاریت که میشه رابطه داشته باشی و یک شب در میون حتما اینطوری خیلی بهتر جواب میگیری 

ان‌شاءالله عزیزم  فکر میکردم بار تول میگیره امروز که پری شدم خیلی شوکه شدم ان شاءالله خیره&nbs ...

روژز دقیق تخمک گذاریت هم با این کیت های تخمک گذاری میتپنی مشخص کنی ، اپلیکشن یک زن هم اگر داشته باشی اون تو تا یخ پریود و اینا و بگی بهت روز دقیق تخمک گذاری و میگه 

نگران نباش عزیزم منم دفعه اول ک اقدام کردم و‌ پریود شدم تا نیم ساعت شوکه بودم  هزار تا فکر ب سرم‌اومد ک نکنه نازام نکنه مشکل دارم نکنه شوهرم مریضه 

خداروشکر استرس از خودم دور کردم زدم ب بیخیالی 

ماه دوم گرفت 

نه عزیزم دیگه خیلی باید خوش شانس باشیم باز اول بگیره  کاملا طبیعیه اصلا نگران نباش ولی سعی کن ...

آره عزیزم منم همین کارو کردم فکرمیکردم گرفته دیگه خیلی خوشحال بودم تا اینکه پریود شدم

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
روژز دقیق تخمک گذاریت هم با این کیت های تخمک گذاری میتپنی مشخص کنی ، اپلیکشن یک زن هم اگر داشته باشی ...

دارم عزیزم روزهای تخمک گذاریمو میدونم اما برای تشخیص دقیق تر حتما از کیت استفاده میکنم 

ببخشید طریقه استفاده از کیت چجوریه یعنی همون روز تخمک گذاری باید استفاده کنی؟؟یا قبلشم استفاده کنی روزشو میفهمی

نگران نباش عزیزم منم دفعه اول ک اقدام کردم و‌ پریود شدم تا نیم ساعت شوکه بودم  هزار تا فکر ب سر ...

وای دقیقا منم همین فکرا رو میکنم 

دعا کن واسه منم بگیره 😞🙏

دارم عزیزم روزهای تخمک گذاریمو میدونم اما برای تشخیص دقیق تر حتما از کیت استفاده میکنم  ببخشید ...

عزیزم روی جعبه ش طریقه مصرفش رو نوشته و اینکه روزانه باید استفاده کنین هر روز بزارید و با توجه به راهنمایی که داره تشخیص میدین کدوم روز اوجشه

استارتر الان ک نینیت مشخص شده میشه بگی چ  علائمی داشتی ،  حس خودت چی میگفت جنسی ...

خودمم حس میکردم پسره ، من زیاد تهوع نداشتم آزار دهنده نبود برام ولی میلم به چیزای شور بود