2777
2789
عزیزم روی جعبه ش طریقه مصرفش رو نوشته و اینکه روزانه باید استفاده کنین هر روز بزارید و با توجه به را ...

خیلی ممنونم عزیزم

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
خودمم حس میکردم پسره ، من زیاد تهوع نداشتم آزار دهنده نبود برام ولی میلم به چیزای شور بود 

سلام من سر دخترم همون ماه اول گرفت ولی الان دوماهه اقدام میکنم وفقط شبای تخمک گذاری اقدام میکنم نگرفته😩خیلی افسرده شدم😔با اینکه امروز از پریودیم گذشته بود حس کردم باردارم زدم بی بی منفی بود🥺شما اقدامات فقط موقع تخمک گذاری بود

خدا ممنون که باهات درد دل میکنم و تو منو محکم بغل می‌کنی😭حسین جان نام تمام پسرانت را علی بنهادی ،ای به قربان دل بابایی تو❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من سر دخترم همون ماه اول گرفت ولی الان دوماهه اقدام میکنم وفقط شبای تخمک گذاری اقدام میکنم نگرف ...

عزیژم اصلا اصلا نگران نباشین واقعا طبیعیه تا یک سال ، من از دو روز بعد پریودم تا دو رو بعد از تخمک گذاریم یک شب در میون اقدام میکردم 

سلام من سر دخترم همون ماه اول گرفت ولی الان دوماهه اقدام میکنم وفقط شبای تخمک گذاری اقدام میکنم نگرف ...

دیگه مابقی ماه اگر رابطه داشتیم هم جلوگیری نمی‌کردم ولی روزای طلایی و باروری همون تاریخی هست که گفتم چه بیشتر آمادگی رو داره بدن

عزیژم اصلا اصلا نگران نباشین واقعا طبیعیه تا یک سال ، من از دو روز بعد پریودم تا دو رو بعد از تخمک گ ...

ممنون عزیزم 

خدا ممنون که باهات درد دل میکنم و تو منو محکم بغل می‌کنی😭حسین جان نام تمام پسرانت را علی بنهادی ،ای به قربان دل بابایی تو❤️
دیگه مابقی ماه اگر رابطه داشتیم هم جلوگیری نمی‌کردم ولی روزای طلایی و باروری همون تاریخی هست که گفتم ...

اخه میگن روزای تخمک گذاری برا اقدام پسر خوبه،البته اول دست خداس خودمم حس میکنم چون فقط سه روز پشت هم اقدام دارم نگرفته😩هی چسبیدم به این سه روز🥴