2777
2789

سلام دوستان ،من سونوی آنومالی رفتم ولی برای جنسیت گفت معلوم نیست برو نیم ساعت راه برو دوباره بیا ، وقتی رفتم گفت احتمالا دختره.

حالا شما اگه بلدید بگید ببینم درسته یا فقط احتماله؟

ماهرخسار سابق🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا... یعنی آنومالی هم احتمالی گفت جنسیتو 

منکه دارم لحظه شماره میکنم برم آنومالی که جنسیت جوجه هامو بهم بگه

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍
نمیدونم والا ،شانس منه😁

انشالله به سلامتی بیاد بغلت عزیزم

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍
مچکرم عزیز

عزیزم میشه جواب آزمایش خون ان تی رو بزارید برام 

این قسمت

خدایا هیچ مادری رو دست خالی بدونه بچه از بیمارستان روانه خونه اش نکن همه بچه ها رو سالم و سلامت برسون تو بغل مادرشون بچه های منم توی اونا
این هست

ان شاالله بارداریت به سلامتی باشه گلم 

اگه میخوای بچت تو فامیل تک باشه برو این مطالب بخون ان شاالله مثل من نتیجه بگیری  زیبایی هوش اخلاق خوش روزی و....😉

بچه هام چشماشون رنگی و زیبا شدن و خوش روزی خدارو شکر 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡