2777
2789
عنوان

اینده ازدواج 😂

280 بازدید | 45 پست

دوست دارید شوهر ایندتون چطوری باشه از نظر استایل مثبت قدش چند باشه و استایلش !

نکته:منظور بدی از این سوال ها نداریم فقط جهت دور هم بودن و حرف زدن هستش 😂💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون متاهلم دیگه خب شوهر آینده ندارم،،،شوهرم قدش۱۸۵...وزنش ۸۶

♥ب خودم قول دادم یه «من» بهتر شم.یه دختر پر از انرژی و شاد.قول دادم ادم درون گرای سابق رو رها کنم.قول دادم بیشتر کتاب بخونم،گلای رنگی برا خودم بخرم و هر روز صبح بوشون کنم،قول دادم از الان برای فرزندانم در اینده مامان خوبی باشم♥قول دادم از الان به جای حرص خوردن از دست خانواده مادری و شوهری به پیشرفت و ارتقای خودم فکر کنم♥ من یه «من» جدیدم

180 اینا

خیلیم بلند نباشه

کت شلوار بپوشه نه از اینایی فاق شلوارشون تا زانوشونه و مچ پاشونم پیداست:/

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕                                                  

از اختلاف حرف نزنید ک خودم دست همه رو بستم از اختلاف قدم با شوهرم،،😁😆

♥ب خودم قول دادم یه «من» بهتر شم.یه دختر پر از انرژی و شاد.قول دادم ادم درون گرای سابق رو رها کنم.قول دادم بیشتر کتاب بخونم،گلای رنگی برا خودم بخرم و هر روز صبح بوشون کنم،قول دادم از الان برای فرزندانم در اینده مامان خوبی باشم♥قول دادم از الان به جای حرص خوردن از دست خانواده مادری و شوهری به پیشرفت و ارتقای خودم فکر کنم♥ من یه «من» جدیدم
180 اینا خیلیم بلند نباشه کت شلوار بپوشه نه از اینایی فاق شلوارشون تا زانوشونه و مچ پاشونم پیداست: ...

اه اه حالم از این کار به هم میخونه پسرایی که فاقد پاشون میدن بالا حالا من خودم پسرم یه مدت تو دوران جاهلیت انجام میدادم ولی خو الان بزرگ شدم 😂😂😂بزرگ هم منظورم ۱۶

فقط با اخلاق باشه 

آیا این توقع زیادیه از یه دکتر خوشتیپ قد بلند چش ابرو مشکی با خونه و ماشین عالی 😂😐 خیلی هم وفادار و مهربون 

الحق ک فقط اخلاق مهمه 

تو هم دلیل بیقراری منی ،هم آروم و قرارمی :) 🥲🍭قربان بودنت بروم 🙂🫂 من سرما زده را گرم در آغوش بگیر ب هوای بغلت بود ک سرما خوردم ☻ از قشنگ ترین دیالوگا = مایکی : مهم نیست چقدر از هم دور باشیم ما هیچ وقت از هم جدا نمیشیم♡میدوریا:ارزو ها میتونن واقعی بشن ♡کانکی : ب هیچکس اعتماد نکن شیطان هم یه زمانی فرشته بود ♡ جیرایا:هر جا کسی به تو فکر میکنه اونجا خونه ی تو هستش ♡ایتاچی: مواقعی وجود داره ک مردم باید انتخابای دردناک انجام بدن ♡🤍 انگیزشی ترین جمله : _چرا تو ؟؟ _چرا تو اما واتسون؟؟؟ +چون ارزشش رو دارم 😌 افتخار میکنم که یک دخترم ✌️😎اگه هدفت تو رو از مردم جدا میکنه پس تنها بمون 🚶‍♀️( امضای خودمه دوست دارم چرت و پرت بنویسم 😂😔)
اه اه حالم از این کار به هم میخونه پسرایی که فاقد پاشون میدن بالا حالا من خودم پسرم یه مدت تو دوران ...

عه جای داداش مایی

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕