2789

بله. من انجام دادم. دو بار

نتیجه ش عالی شد

فقط دوره ی بهبودی خیلی طولانی بود

واسه این نوشتم ببو گلابی که هیچ وقت یادم نره چه اشتباهاتی مرتکب شدم تا حس زرنگ بودن بهم دست نده
بله. من انجام دادم. دو بار نتیجه ش عالی شد فقط دوره ی بهبودی خیلی طولانی بود

آها خیلی یعنی طول میکشه جاش بره؟

چون من 3 اسفند میخوام برم خانومی ک گفت میخواد انجام بده میگه یک هفته ای جاش میره

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آها خیلی یعنی طول میکشه جاش بره؟ چون من 3 اسفند میخوام برم خانومی ک گفت میخواد انجام بده میگه یک هف ...

کاملا دروغ گفته. شاید زخماش بعد یک هفته تا ده روز بریزه.  ولی قرمزی و بعدش صورتی شدنش حدود ۲ماه طول میکشه

واسه این نوشتم ببو گلابی که هیچ وقت یادم نره چه اشتباهاتی مرتکب شدم تا حس زرنگ بودن بهم دست نده
کاملا دروغ گفته. شاید زخماش بعد یک هفته تا ده روز بریزه.  ولی قرمزی و بعدش صورتی شدنش حدود ۲ماه ...

وای .بعد اونوقت میتونم با کرم پودر کاور کنم دیده نشه؟

چون دم عیده 

بعد نتیجه داره واقعا؟

چندوقت موندگاره؟

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
وای .بعد اونوقت میتونم با کرم پودر کاور کنم دیده نشه؟ چون دم عیده  بعد نتیجه داره واقعا؟ چند ...

باز بستگی به بنیه ی بدنی تون داره. چون دوستم همزمان با من انجام داد ولی به دلیل کمبود ویتامین پوستش کاملا سیاه شد و کلی مولتی ویتامین خورد تا سیاهی ها رفت. بله کاور میشه منتها اگر کرم آب بشه از زیرش صورتی میزنه بیرون. من از نتیجه ش راضی بودم تا جایی که هر کسی دید گفت عمل کردی! البته من دوبار انجام دادم

بیش از یکسال میگذره و هنوز نتیجه ی مطلبوب حفظ شده