2777
2789

بله. من انجام دادم. دو بار

نتیجه ش عالی شد

فقط دوره ی بهبودی خیلی طولانی بود

واسه این نوشتم ببو گلابی که هیچ وقت یادم نره چه اشتباهاتی مرتکب شدم تا حس زرنگ بودن بهم دست نده
بله. من انجام دادم. دو بار نتیجه ش عالی شد فقط دوره ی بهبودی خیلی طولانی بود

آها خیلی یعنی طول میکشه جاش بره؟

چون من 3 اسفند میخوام برم خانومی ک گفت میخواد انجام بده میگه یک هفته ای جاش میره

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آها خیلی یعنی طول میکشه جاش بره؟ چون من 3 اسفند میخوام برم خانومی ک گفت میخواد انجام بده میگه یک هف ...

کاملا دروغ گفته. شاید زخماش بعد یک هفته تا ده روز بریزه.  ولی قرمزی و بعدش صورتی شدنش حدود ۲ماه طول میکشه

واسه این نوشتم ببو گلابی که هیچ وقت یادم نره چه اشتباهاتی مرتکب شدم تا حس زرنگ بودن بهم دست نده
کاملا دروغ گفته. شاید زخماش بعد یک هفته تا ده روز بریزه.  ولی قرمزی و بعدش صورتی شدنش حدود ۲ماه ...

وای .بعد اونوقت میتونم با کرم پودر کاور کنم دیده نشه؟

چون دم عیده 

بعد نتیجه داره واقعا؟

چندوقت موندگاره؟

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
وای .بعد اونوقت میتونم با کرم پودر کاور کنم دیده نشه؟ چون دم عیده  بعد نتیجه داره واقعا؟ چند ...

باز بستگی به بنیه ی بدنی تون داره. چون دوستم همزمان با من انجام داد ولی به دلیل کمبود ویتامین پوستش کاملا سیاه شد و کلی مولتی ویتامین خورد تا سیاهی ها رفت. بله کاور میشه منتها اگر کرم آب بشه از زیرش صورتی میزنه بیرون. من از نتیجه ش راضی بودم تا جایی که هر کسی دید گفت عمل کردی! البته من دوبار انجام دادم

بیش از یکسال میگذره و هنوز نتیجه ی مطلبوب حفظ شده