2777
2789

عزیزم اگر می خوای محتوا نویسی کار کنی یه پیمانکار هست من تازه آشنا شدم باهاش قیمتاش پایین تر از آقای آمره هست اما خب از بیکاری بهتره اگر می خوای شمارشو بدم بهت

پیچیده شمیمت همه جا ای شه بی سر....                 چون شیشه ی عطری که درش گم شده باشد....
عزیزم اگر می خوای محتوا نویسی کار کنی یه پیمانکار هست من تازه آشنا شدم باهاش قیمتاش پایین تر از آقای ...

سلام من فعلا دارم تو خود سایت آراد داک می نویسم، به نظرم مطمئن تر از پیمانکاره، من که هنوز پولم برام واریز نشده شما چطور؟ دیگه به آقای آمره پیام ندادین؟مطالبشون در چه حوزه ای هست؟ باشه حالا شمارشو برام بفرستین ّبینم چی میشه ممنونم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من فعلا دارم تو خود سایت آراد داک می نویسم، به نظرم مطمئن تر از پیمانکاره، من که هنوز پولم برام ...

خود آراد داک منم کار کردم اما قیمتا خیلی پایینه بعد واریزی هاشون هم دم عید همین طور تق و لقه من پارسال دم عید که کار کردم پولم رو از سایت دو ماه بعد گرفتم😐 چون میگفتن درخواست تسویه زیاده

آقای آمره هم داخل شرکت و واس شرکت کار میکنن

پیمانکارم یه اکانتی داره که با یه مبلغی محتواها رو می پذیره و اینم مثل بقیه تا وقتی شرکت تسویه نکنه نمی تونه پول بقیه رو تسویه کنه اما خب بعضیاشون از جیب میدن و بعد خودشون با شرکت حساب و کتاب می کنن

باز میگم همون وقتو بذاریم برای یه مبلغ بالاتر بهتر از پولیه که داخل سایت میدن.

منم تازه پیام دادم امروز قراره عنوان بفرسته دیگه نمی دونم در چه حوزه ای باشه عزیزم

منم هنوز پولم واریز نشده و دیگه پیامی ندادم بهتره که صبر کنیم دیگه چاره ای نیست.

پیچیده شمیمت همه جا ای شه بی سر....                 چون شیشه ی عطری که درش گم شده باشد....
خود آراد داک منم کار کردم اما قیمتا خیلی پایینه بعد واریزی هاشون هم دم عید همین طور تق و لقه من پارس ...

برداشتی؟؟ یا زود پاک کردم؟؟😂😂

سلام آره برای منم واریز کردن🥰 راستش نه فقط پیام دادم قیمت گرفتم 🙃

خب خداروشکر مبارکت باشه به شادی خرج کنی🌹🌹

من کار کردم فقط مشکل اینجاست که محتوا رو هر دوخط دوخط باید کپیشو با روش سرچ بررسی کنی خیلی وقت می گیره 😬

خب خداروشکر مبارکت باشه به شادی خرج کنی🌹🌹 من کار کردم فقط مشکل اینجاست که محتوا رو هر دوخط دوخط ب ...

ممنون همچنین شما😊، خب اگه خودت مطمئنی که کپی نکردی و اون متنو از خودت نوشتی که دیگه لازم نیست بررسیش کنی.

ممنون همچنین شما😊، خب اگه خودت مطمئنی که کپی نکردی و اون متنو از خودت نوشتی که دیگه لازم نیست بررسی ...

سلامت باشی🌹

چرا بابا من به طور معمول از خودم می نویسم اصلا نمیرم سرچ کنم اما تو این شیوه کپی گرفتن میگه حتی سه کلمه کنار هم کپی محسوب میشه یکم سخت گیری بیشتره تو این مورد

من تا حالا ردی نداشتم شکر خدا ولی همین که کپیشو بررسی میکنی وقت بیشتری می بره 

سلامت باشی🌹 چرا بابا من به طور معمول از خودم می نویسم اصلا نمیرم سرچ کنم اما تو این شیوه کپی گرفتن ...

سلام عزیزم خوبی؟ ببخشید شما پیمانکارتون عنوان برای نوشتن داره؟ سایت آراد که از قبل عید تا الان اصلا مطلب نداره، پشتیبانم جواب نمیده.

سلام عزیزم خوبی؟ ببخشید شما پیمانکارتون عنوان برای نوشتن داره؟ سایت آراد که از قبل عید تا الان اصلا ...

سلام ممنونم شما خوبین؟؟❤

نه والا فعلا به خاطر یکسری تغییرات شرکت، کار تعطیله

پارسالم همین طور بود و تقریبا از اوایل تابستون شروع شد🌹

تشکر🌺 کاش زودتر دوباره راه بیفته کار خوبی بود

خواهش می کنم، بله خیلی خوبه انشاءالله که زودتر اوکی میشه و مشغول می شیم.🌸