2777
2789
عنوان

پشت کنکور

609 بازدید | 32 پست

بچه ها من سال اولمه امسال و خب کم کاری بد شانسی بدبختی هرچی میتونید اسمشو بزارید اوردم و نخوندم و نشد که بخونم اگه یک سال اینده رو پشت کنکور بمونم خیلی چیز وحشتناکی قراره باشه؟🙃اونجوری که همه میگن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بخوای نخونی آره وحشتناکه . ولی اگه بخونی شیرینه

قطعا میخونم من دهم یازدهم مثل خر درس خوندم امسال خراب کردم ۴ ۵ ماهه ی کلمه نخوندم دارم روانی میشم😭

در حد یه سال موندن اونقدم بد نیست. ولی اگه از اون بیشتر بشه واقعا روانی میشی. ضمنا هنوز خیلی زوده بر ...

امسال پزشکی نمیارم بیارم پیرا میارم که نمیخوام

اگه از الان فک میکنی که پشت کنکور بمونی نظر خودم و تجربه میگه موفق نمیشی

تا کنکورت ۵ ماه مونده

حتی اگه صفر صفری شروع کن از همین الان جنگی بخون 

تا هرجا که رسیدی خوب خوب بخون

حتما تست بزن

اگه جز اون‌دسته ای که فقط فیلم اموزشی میبینی و فکر میکنی الان استادی  حتما تست بزن چون بدون تست به هیچ دردی نمیخوره

درضمن اگه یه زمانیم رشته دلخواهت و امسال قبول نشدی و خواستی پشت کنکور بمونی اون موقع کارت راحت تره چون مطالبی و الان خوندی

ولی اگه از الان نخونی و امروز فردا کنی سال اینده هم همینطور خواهد بود و اوضاع تغییری نمیکنه🤝

تاکید میکنم حتما تست بزن💖

نبابا از من بدتر ک نیستی تغیر رشته دادم به تجربی ی هفته اس دارم میخونم پاش بمونه سال دیگه هم میمونم 

فامیلمون بعد چهار سال دندون تهران قبول شد همه به به و چهچه میکنن 

اگه از الان فک میکنی که پشت کنکور بمونی نظر خودم و تجربه میگه موفق نمیشی تا کنکورت ۵ ماه مونده حتی ...

ببین من‌از اینا بودم که همیشه ترازام بالا بود و برای هیچ درسی فیلم نمیدیدم ولی الان با توجه به این که نهایی ها هم مهمه قطعا خردادم به باد فنا میره در نتیجه فقط ۳ ماه مونده برای تموم کردن درسا تنها کاری که از دستم بر میاد اینه که کلاسایی که امسال ثبت نام کردم رو ببینم و جزوه دبیرامو کار کنم که اگه نبینم اون وقت برای سال بفد از  پنلم برداشته میشن منم پول ندارم دیگه بخرم امسال اینارو میبینم صدمو میزارم که در حد اموزش ی دور درسارو تموم کنم سال اینده فقط تست میزنم اگه عمومی برگشت که هیچی ۲ ساعتم روزی برای اون میزارم از سال بعد برنگشت که بهتر نهاییمو سعی میکنم امسال بالای ۱۹ و نیم‌بگیرم

جدی؟🙂مرسی که حداقل تو امیدوارم میکنی هعی

الکی امیدوار  نکردم عزیزم. خودم قشنگ خوندم رتبه دو رقمی کنکور شدم.

کنکور اصلا سخت نیست. اصلا.  

من هوشمم زیاد بالا نیست

هرچند بعدش تعیین رشته گند زدم! ولی الان  راضی ام از زندگیم خداراشکر