2777
2789
عنوان

پشت کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 32 پست
قطعا میخونم من دهم یازدهم مثل خر درس خوندم امسال خراب کردم ۴ ۵ ماهه ی کلمه نخوندم دارم روانی میشم😭

خیلی خوبه که دهم یازدهم خوندی من فک کردم پایت ضعیفه 

پس بعا اطمینانو میدم اگه واقعا درست درس بخونی حتما امسال پزشکی میاری

یه چیزی بگم  صادقانه از سبک کنکور امسال نهایت استفاده رو کن یه فرصت خفنه بخدا

عمومیا حذفن و چهارتا درسه چرا نرسی؟

ممکنه سالای دیگه کنکور سبکش برگرده به حالت قبل و باید باز عمومی ها رو بخون

خواهراانه میگم بشین بخون پنج ماه وقت کمی نیست بخصوص که عمومی نمیخونی باور کن اگه خوب خوب بخونی و تست فراوان بزنی حتما قبولی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی خوبه که دهم یازدهم خوندی من فک کردم پایت ضعیفه  پس بعا اطمینانو میدم اگه واقعا درست درس ب ...

اخه بحث اینجاست نمیرسم تست فراوان بزنم هزار تا کتاب تست دارم ولی قبول کن وقتی ندارم پایم قویه ولی ررسای دوازدهمو بلد نیستم و منبعی برای مرور پایه ندارم و قطعا باید همش از اول شروع بشه البته ی چیزی هم‌بگم واقعا برای مباحث پایه من جزوه دبیرمو که کاررمیکنم مثلا فیزیک فشارو کار کردم ۴ سال اخیر کنکور رو دان زدم سوالای فشارشو همشو تونستم‌بحلم نمیدونم شایدم شد واقعا نمیدونم ولی فکر نمیکنم اگه به این راحتیا بود که همه پزشک بودن

ببین من‌از اینا بودم که همیشه ترازام بالا بود و برای هیچ درسی فیلم نمیدیدم ولی الان با توجه به این ک ...

بخدا اشتباه میکنی 

از کسی که تجربه داره حرفشو بشنو🤝

من میگم اختیار با خودته

نمیگم اموزش مهم نیست اموزش مهمه ولی کل وقتتو بزاری رو اموزش اشتباهه بخدا

فک کردی چرا تست میزنیم فقط برای اینکه سوال حل کردا باشیم؟

ما از طریق تست اموزشمونم تکمیل میشه 

از من میشنوی یه اموزش در حدی که بفهمی درسا چین و خوب درک کنی درس و مثلا زیست تاکید میکنم کتاب درسی بخون اموزشم بهت موقاری سایالا رو پیشنهاد میکنم چون برای اموزش مختصر و مفید عالیه

معلمای دیگه از جمله ارام فرو عظیمی رو هم میشناسم اما من موقاری و پیشنهاد میکنم اگه با اون اوکی نیستی این معلمایی که اسم بردم هم خوبن کلاساشون انلاینه تو تاملند و اینا

اموزشو که دیدی برو سراغ تست چندتا تست از کتابات بزن نکاتشون و بنویس و از طریقشون یاد بگیر

بعد تست زمان دار

تستهای ازمونهارو فراموش نکن مثل قلم چی و ماز گاج  زیساز سنجش دانلود کن سولاشو تحلیل کن و یاد بگیر

بعله متاسفانه

بخاطر این که مشکل امسالت کمبود زمان نیست

که قرار باشه سال دیگه حل بشه

چون هنوز زمان کافی وجود داره 

اگه به بهونه زمان از الان ول کنی سال دیگه خیلی وحشتناک میشه

چون مشکل یه چیز دیگه‌س

اونو بگرد پیدا کن

کاربر آقا هستم ..
بخدا اشتباه میکنی  از کسی که تجربه داره حرفشو بشنو🤝 من میگم اختیار با خودته نمیگم اموزش مهم ...

ببین من‌مثلا برای زیست  پایه رو قبلا تست از ایکیو زدم نکاتشم نوشتم الان دیگه وقت نیست برای این دو پایه حداقل تست بزنم یا برای فیزیک ریاضی شیمی پایه قبلا چندین منبع کار کردم ولی وقتی مثلا میام الان کلاسامو میبینم انگار اونا یاد اوری میشن و یاد میگیرم همشو بازم ب نظرت نمیشه نه؟ اخه من کلاسام رو توی تاملند ثبت نام کردم اگه نبینم همشونو سال دیگه از پنلم برداشته میشن و پول ندارم بازم کلاس بنویسم و همینا هم دود میشا میره هوا

بعله متاسفانه بخاطر این که مشکل امسالت کمبود زمان نیست که قرار باشه سال دیگه حل بشه چون هنوز زمان ...

من میخونم یعنی تازه شروع کردم ولی خب میخواستم امسال همه درساارو با جزوه دبیرام اوکی کنم تموم شن که سال دیگه خواستم بمونم‌پشت کنکور فقط بتونم تست بزنم وقتمو برای اموزش نزارم خودم اینو از هرکسی بیشتر میدونم که اگر امسال نخونم قطعا سال دیگه هم اتفاق خاصی نمیفته بنابر این صدمو این ۳ ماه مونده ب خرداد میزارم نهاییم هم خوب بدم حالا یا با این کار خوندنای قبلیم تثبیت میشن و کنکور هم خوب میدم یا هم‌اینکه نمیشه و سال دیگه خوب تست میزنم و قطعا میشه 

من میخونم یعنی تازه شروع کردم ولی خب میخواستم امسال همه درساارو با جزوه دبیرام اوکی کنم تموم شن که س ...

اها

چون من خودم از این قضیه ضربه خوردم 

به بهونه زمان چارماه مونده به کنکور ول کردم

و سال دوم سخت شد برام

کسی از پشت کنکور بودن نتیجه میگیره که تا لحظه آخر دست از تلاش برنداره

کاربر آقا هستم ..
اخه بحث اینجاست نمیرسم تست فراوان بزنم هزار تا کتاب تست دارم ولی قبول کن وقتی ندارم پایم قویه ولی رر ...

قرار نیست کل تستای کتاب کمک اموزشیارو بزنی🙂

تا هرجا میرسی بزن به شرطی که نکاتشو مو به مو یاد بگیری و طبقه بندی کن تو ذهنت 

وسواس خرج نده نکن باید همه کتابارو تموم کنی 

همین که مطلبو یاد بگیری اموزشه اون تایمی که قراره خیلی الکی صرف اموزش بشه رو بزار خودت تست بزن و از طریق تست هم به اون اموزشی که دیدی اضافه کن

تاکید میکنم سوالات ازمونها رو فراموش نکنی اونارو استفاده کن

چون نوی ازمانو تو دید طراح هارو میبینی که شبیه کنکور شوال طرح میکنن و به دید طرح دست میزارن رو نقاطی که تست میاد

وممکنه تو صدبار اموزش ببینی  ولی متوجه اون نکات نشی

واینکه میگه هروقت گفتی نمیتونم برای اینکه اون فعل منفی رو جبران کنه باید ۱۴ بار میگی میتونم

انقدر فعل نمی تونم انرژی منفی داره که واقعا اگه بلدم باشی باز نمیتونی چون باورش کردی

یه مثال بزن فیلای سیرک و قتی کوچیکن بایه بند میبیندن به ستون فیله هرچقدر زور میزنه نمیتونه 

بزرگ میشه ولی تلاشی نمیکنه که بندو پاره کنه درصورتی که بزرگ شده و اون بندهمون بند همیشگی پیش پاش مثله نخه و اگه زور بزنه ستون و از جاش میکنه

ولی تلاش نمیکنه چون به این باور رسیده که نمیتونه

تلاش کن و باور خیلی مهمه  باور داشته باش که میتونی

تواین وقت که خیلیم زیاده موفق شی

ببین من‌مثلا برای زیست  پایه رو قبلا تست از ایکیو زدم نکاتشم نوشتم الان دیگه وقت نیست برای این ...

😂😂😂

حرف حرف خودته 

خیلی تلاش کردم متقاعدت کنم ولی نشد

همه ی حرفای من بر اساس تجربه بود

دیگه با خودته ولی بعدا به حرفام میرسی😁

اگه برنامه ریزی درست داشته باشی موفقی

همین الان که انگیزه نداری و میگی من نمیتونم وقت ندارم و فلان بدون تا وقتی کا اینجوری فکر میکنی ۱۰ سالم بهت وقت بدن بازم کم میاری

هنر ایمه تو این وقت باقی مونده که اصلا کم هم نیست رتبه شی

چرا میگی ۳ ماه!؟

برای امتحان نهایی دروس اختصاصی که میخونی کتاب درسی خط به خط تحلیل و تمرینای کتاب حل کن نمونه سالای سال قبل و نزار برا خرداد که بخونی هرروز یک ربع بخون تا خرداد تموم هستن امتحان نهایی این روشی که گفتم انجام بده زیر ۱۹ نمیایی

دروس عمومی هر روز چند دقیقه بخون و مرور کن تا خرداد تمومه و فقط مرور میکنی

نزار هیچی و برا اون تایم قاعدتا خردادم میگی وای من اصلا سلامت و بهداشت نخوندم چجور تو یه روز فرجه بخونم😱

قطعا میخونم من دهم یازدهم مثل خر درس خوندم امسال خراب کردم ۴ ۵ ماهه ی کلمه نخوندم دارم روانی میشم😭

منم قبل سال دوازدهم خیلی درسخون بودم . وقتی دوازدهم شدم از بس این موسسه های کنکوری زنگ زدن و تبلیغ کردن و استرس دادن ، فکر کردم ببین چه خبره . و همش از ترس و استرس میگشتم دنبال اینکه چه جوری باید درس بخونم . غافل از اینکه سال دوازدهم هم چیز خاصی نداشت . همون درس خوندنی بود که سال های قبل انجام داده بودم فقط یکم بیشتر و پیوسته تر . همین ! 

استرس و اضطراب ات رو از ریشه حل کن . اینکار حتما باید انجام بشه . و از پشت کنکور بودن نترس . امسال بخون شد شد نشد چیزی از دست ندادی اگه تلاش کرده باشی . از خوندن هم فرار نکن و نترس . از موسسه هایی که این طوری استرسی ات میکنن هم دور باش حله 

سلام عزیزم ‌. درسته فرصت کمی مونده اما ب هر حال حتما تلاشت و بکن‌. تازشم خیلیا بودن ک سال اول قبول نشدن بعد ی رتبه ی خفن آوردن.  پس توکلت ب خدا باشه . اگه تلاش کنی وحشتناک نیس

فرد مخبری و گزارش زنی ک وقتی پیام هات و جواب دادم بهت فشار وارد شد و گزارش زدی خدا از تو و امثال تو نگذره ! ب امید نابودی مخبرین سایت

عزیزم راستی ی سوال . خواهش میکنم جواب بده🥲🥲. من ی تاپیک تو رو در مورد مدرسه ی نگرش دیدم. الان اون مدرسه ای ؟ راضی بودی ؟ میدونی هزینش چقدره ؟ ممنون میشم پاسخ بدی 

فرد مخبری و گزارش زنی ک وقتی پیام هات و جواب دادم بهت فشار وارد شد و گزارش زدی خدا از تو و امثال تو نگذره ! ب امید نابودی مخبرین سایت

عزیزم راستی ی سوال . خواهش میکنم جواب بده🥲🥲. من ی تاپیک تو رو در مورد مدرسه ی نگرش دیدم. الان اون ...

سلام قشنگم اره اون مدرسه ام راضیم ولی در کل اصلا به این فکر نباش که حتما مدرسه خفنی باشه اصلا مهم نیست چه مدرسه ای هستی ینی در واقع مهمه هااا اما منظورم اینه بدون مدرسه خیلی راحت تر میتونی بری جلو با این که من الان نگرشم و دبیرای خوبی دارم ولی اگه امسالو غیرحضوری کرده بودم یعنی مدرسه نمیرفنم یا انلاین مدرسمو که تو سایت تاملند برگزار میشدو بر میداشتم جای این‌که این همه راه برم بیام و تایم نباشه واسه درس خوندن خودم قطعا موفق تر بودم ولی در کل نسبتت ب بقیه دبیرستان های تهران بهتره گلم♥️ولی اگه تونستی ی جا پول بدی مدرسه نری فقط امتحانای ترمو بدی خودت جاش کلاس بنویسی و مشاور بگیری قطعا موفق تر خواهی بود و مث من الان کاسه چه کنم چه کنم تو سرت نمیزدی البته اگه دوازدهمی  قرارع باشی اگه دهم یازدهمی که هیچ با مد بیا جلو اوکیه فقط مدرسه های دولتی ا اینا بری و اگه پایه رو نخوندی احتمال ۹۰ درصد گیر میکنی و باید بزاری سال اینده و فقط معدلتو اوکی کنی چون با مدارس بدرد نخور درس خوندن البته بدرد بخودشونم همینه بازم وقتت میره و خودتم نمیدونی باید چیکار کنی کاش اشتباه منو نکنی و به چند تا مدرسه غیر انتفاعی سر بزنی و بپرسی شاید تونستی غیرحضوری کنی و مدرسا نری کلا اینجوری شانس قبولیت خیلی بالاتره

هزینش هم که پرسیدی گرونه برای دوازدهم امسال ۶۵ ملیون بود