2777
2789
عنوان

پشت کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 32 پست
سلام قشنگم اره اون مدرسه ام راضیم ولی در کل اصلا به این فکر نباش که حتما مدرسه خفنی باشه اصلا مهم نی ...

خدا خیرت بده عزیزکم مرسی بابت راهنمایی ات انشالله ی رشته ی خفن قبول شیییی:))) عزیزم این مدرسه از تابستون کلاس میزاره ؟ ب نظرت برای کسی ک ضعیفه ام معلماش خوبن؟

فرد مخبری و گزارش زنی ک وقتی پیام هات و جواب دادم بهت فشار وارد شد و گزارش زدی خدا از تو و امثال تو نگذره ! ب امید نابودی مخبرین سایت

خدا خیرت بده عزیزکم مرسی بابت راهنمایی ات انشالله ی رشته ی خفن قبول شیییی:))) عزیزم این مدرسه از تاب ...

قربونت برم♥️

اره عزیزم از تیر یا مرداد یادمه شروع میشه و اگه از اول اول با مدرسه بیای جلو همه چیو از صفر میگن حتی پایه دهم یازدهم هم تدریس میکنن توی سال دوازدهمشون 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام دوستان 👋

من یه گروهی زدم توی برنامه Flipلطفاً هر کسی که قصدش درس خواندن عضو گروه ما بشه باید ابتدا برنامه فیلیپ رو دانلود کنید سپس طبق تصاویر بزنید روی جستجو و گروه کنکور ۱۴۰۵ رو سرچ کند. دوستان عزیز اینجا کلی چالش‌های مطالعاتی داره و موجب ساختن عادت‌های خوب می‌شه برای مثال اینجا قوانین گروه اینکه

1⃣_ ساعت ۸ صبح بیدار باید بشید و اسکرین شات از گوشیتون بگیرید و بفرستید.

2⃣_ساعت مطالعه هر روز شما نباید کمتر از ۳ ساعت باشه به جز روزهای پنجشنبه و جمعه که مطالعه در گروه اختیاریه

اگر هر کدام از این قوانین را رعایت نکنید بعد از ۳ روز از گروه حذف می‌شوید  اگر دلیلتون برای عدم رعایت این قوانین توجیه کننده باشد در گروه باقی می‌مانید