2777
2789
عنوان

فریز رحم

124 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها کسی سابقه فریز کردن رحمو داره؟

لطفا برام بنویسید که بعد از فریز بازم زخم شد ذحمتون یا نه اوکی شد ؟

چون من فریز کردم فرداشم پرواز داشتم به المان 

الان دقیقا 2 ماه شده ولی من پریودیم نامنظم شده کلی اتفاقای بد واسم افتاده حالا از اینورم دکتر مامایی اینجا بهم 3ماه بعد نوبت داده میشه از تجربیاتتون بنویسید برام

یکی از اشناها گفتن دیگ بچدار نمیشی بعدش 5 تا شکم اوذد

دگ مخام با لهجه خودما باهاتان حرف بینم... نمخا عارم بیه.... من ماله روستام بچه روستام.... بری حرفا قبلنمه بینین اگ مخاین تهمت بزنین دل بشکنین سی من حرف نزنین.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم شنیدم ولی این واقعا الکیه

نه بخدا واقعا حامله شد 4 تا پسر به دخت همخ هم شیر به شیر اوذد 

همه هم سزارین شد 

دگ مخام با لهجه خودما باهاتان حرف بینم... نمخا عارم بیه.... من ماله روستام بچه روستام.... بری حرفا قبلنمه بینین اگ مخاین تهمت بزنین دل بشکنین سی من حرف نزنین.... 
نه بخدا واقعا حامله شد 4 تا پسر به دخت همخ هم شیر به شیر اوذد  همه هم سزارین شد

نه میگم اینکه میگن حامله نمیشی الکیه چون منم پیدم دورو برم که فریز کردن چندتا بچه ام اوردن

نه میگم اینکه میگن حامله نمیشی الکیه چون منم پیدم دورو برم که فریز کردن چندتا بچه ام اوردن

بله خداروشکرر

اذیت نشدی بعد فریز من حس میکنم هنوز زخم وجود داره چون بعد از رابطه بازم یه کوچلو لکه خون میبینم  ...

دو هفته اینا که رابطه نداشتم قرص و پماد هم داده بود بعدشم مشکلی نبود ، بهتره باز معاینه بشین 

🌈🌨️🐆🕊️🖤
دو هفته اینا که رابطه نداشتم قرص و پماد هم داده بود بعدشم مشکلی نبود ، بهتره باز معاینه بشین&nb ...

من الان واسه اینکه میترسم زخم باشه یک ماه رابطه نداشتم از اینو بهم 3 ماه دیگه وقت دادن😓