آديناس مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 37 عنوان گربه 90 بازدید | 9 پست سلام من پارسال یه گربه نوزاد اوردم مریض بود یه هفته ای مردبعد یه گربه اوردم دو ماهه تا نه ماهگی اوکی بود بردمش دکتر واسه چکاپ ،اشتباه امپول زد و بچه تلف شد حالا میخاستم بازم بیارم همه مخالفن شدید میگن بهت نمیفته این راسته ؟ سرنوشت هیچ قومی تغییر نخواهد کرد مگر انکه خود ان قوم تغییر کنند. 1401/11/22 | 02:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مارال_ عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 10612 با اون دکتره کاری نکردی؟ نرفتی نظام شکایت کنی؟ گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
parnazi عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 1842 اره بابا نیار گناه گربه ها رو هم ننداز گردن خودت گویند که هر تیرهشبی را سحری هست⚪️⚪️خدایم کافیست..
بچه_زرنگ_طهرون_۲ عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 900 بهت نمیوفته رو ولش کن، خودت بعدش عذاب وجدان نگرفتی از مردن اون طفلکیا؟! من یبار پرندم مرد تا یه ماه کارم گریه زاری بود
مارال_ عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 10612 گربه ای که هنوز شیر مامانشو میخوره شرایط نگهداری خاصی داره و اگه یه ذره مراعات نشه ، ممکنه باعث مرگش بشهولی مورد دیگه ، قصور دامپزشک بوده که در برابرشم مسئوله گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
آديناس مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 37 با اون دکتره کاری نکردی؟ نرفتی نظام شکایت کنی؟ چرا رفتم به جایی نرسید والا سرنوشت هیچ قومی تغییر نخواهد کرد مگر انکه خود ان قوم تغییر کنند.
آديناس مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 37 بهت نمیوفته رو ولش کن، خودت بعدش عذاب وجدان نگرفتی از مردن اون طفلکیا؟! من یبار پرندم مرد تا یه ماه ... چرا بابا سره اولی قشنک داغون شدم دومی هم کلا روانم بهم ریخت اتفاقا واس همون میگم بیارم خییییییلی دوس دارم حالمم عوض میشه البته خودمم ترسشو دارما سرنوشت هیچ قومی تغییر نخواهد کرد مگر انکه خود ان قوم تغییر کنند.
آديناس مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 37 گربه ای که هنوز شیر مامانشو میخوره شرایط نگهداری خاصی داره و اگه یه ذره مراعات نشه ، ممکنه باعث مرگش ... مامانش مرده بود چهارتا بودن یکیش دست من بود همشون مردن اونا مریض بودن اونی که دست من بود شکمش باد کرد کلا هر جا بردم گفتن چون نوزاده کاری نمیشه کرد سرنوشت هیچ قومی تغییر نخواهد کرد مگر انکه خود ان قوم تغییر کنند.