2777
2789
عنوان

چند شبه بابام خونه نیومده

1554 بازدید | 37 پست

سلام واقعا جاییو نداشتم که برم دردل کنم همه یه گرفتاری واسه خودشون دارن تنها جایی ک دارم اینجاس.

الان دوهفتع اس بابام یا نمیاد خونه یا نصف شب میاد دیشب میخواستیم بخوابیم مامانم بهش گفت یکم شبا زود بیا با داد و بیداد گفت نمیخوام اصلا میرم تو سالن میخوابم نکبتا

بخدا تا نصف شب با مامانم اشک ریختیم نمیدونم چیکار کنم دیگه بریدم الان توی تلگرام انلاینه ولی نمیادش خونه مامانم خیلی داره سختی میکشه دیگه هیچ امیدی به زندگیم ندارم دلم میخواد طلاق بگیریم بریم ک راحت شیم دلم برای داداش کوچیکم میسوزه ک یا باباشو نمیبینه یا وقتی ام میبینه بد اخلاق میبینه چند وقته اینجوری شده چیکار کنم همش فکر اینم که یه جوری خودمو خلاص کنم😭

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.

با اجازه اسی هرکی واسه تاپیکم گزارش بزنه واسش صلوات میفرستم♥️☘https://www.ninisite.com/discussion/topic/10292786/همین-الان-عکس-صحنه-ی-روبه-روتونو-بفرستین

لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلیلش چیه؟ خیانت کرده یا اعتیاد داره خدای نکرده؟ 

آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄
دلیلش چیه؟ خیانت کرده یا اعتیاد داره خدای نکرده؟ 

خیانت میکرد ولی از این اخلاقا نداشت ک نیاد خونه از خیانتشم فقط من خبر دارم

بهتون خرجی میده؟؟؟ اگه میده پس همون دیر به دیر بیاد بهتره،

این با یکی ارتباط داره، زَن مَن شاید صیغه کرده.

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
با مامانت چه مشکلی داره یا زیر سرش بلند شده

خودم حس میکنم زیر سرش بلند شده چون سابقه اینکارو داره ولی سابقه نداشت خونه نیاد

منم مامانم و بابامو چند روزه راه نداده به خاطر اختلاف ها میگه میخام طلاق بگیرم اینا...یه تایپک هم امشب دربارش زدم

به نظرم طلاق بگیره به جاش از این به بعد در ارامش باشه بهتره 

_

عزیزم

غصه نخور.

فکر بد نکن 

مامانت گناه داره

خودم رو خلاص کنم یعنی چی ؟

شاید ی مشکلی سرکارش پیش اومده ناراحت و عصبیه

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
بهتون خرجی میده؟؟؟ اگه میده پس همون دیر به دیر بیاد بهتره،  این با یکی ارتباط داره، زن من شاید ...

اره خرجی میده 

چیکار کنیم دیگه فقط به چشم یه عابربانک نگاهش میکنیم ک هروقت حسابامون خالی شد پول بریزه وگرنه بقیه چیزا هیچی هیچی حتی تفریح یا یه پارک ساده 

اره خرجی میده  چیکار کنیم دیگه فقط به چشم یه عابربانک نگاهش میکنیم ک هروقت حسابامون خالی شد پو ...

اسی چند سالته

مامانت چند سالشه

بابات چند سالشه

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
اره خرجی میده  چیکار کنیم دیگه فقط به چشم یه عابربانک نگاهش میکنیم ک هروقت حسابامون خالی شد پو ...

خلایق هرچه لایق.لیاقتش در حد هموناس.شماهم بامادرتون خوش باشید و خوشگل زندگی کنید.ندید بگیرینش.

.                                       
منم مامانم و بابامو چند روزه راه نداده به خاطر اختلاف ها میگه میخام طلاق بگیرم اینا...یه تایپک هم ام ...

با بچه های بزرگ ک نمیشه خواهر من اگ بودم طلاق میگرفتم ولی وقتی پای بچه وسط باشه بلاخره شرایط سختر میشه همون بهتر ک خونه نیان ولی پولو بدن خیلی سخته لعنت به همشون 

خیانت میکرد ولی از این اخلاقا نداشت ک نیاد خونه از خیانتشم فقط من خبر دارم

اگه دیدی شب اومد خونه برو گوشیشو بردار شماره طرفو پیدا کن زنگش بزن با مامانت حالشو جا بیار 

اگرم دیدی گوشیش قفل داره تا از خونه رفت بیرون برین دنبالش اگه هم ماشین نداشتین با ماشین یکی از اقوامی که بهتون نزدکیه و راحتین باهاش 

طلاق چیه 

برو سراغه اون زنکیه که زندگیه شمارو خراب کرده با مامانت حالشو جا بیارین 

طلاقو بیخیال شین باعثو بانیشو باید حالشو جا بیاری که اومده وسط زندگیه شماها