2777
2789
عنوان

چند شبه بابام خونه نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 37 پست
این مشکله، ولی تو مشکل رو بزرگ تر نکن، یعنی چی خودمو خلاص کنم؟ فکر مامانتو نمیکنی؟ تازه الان باید با ...

بخدا ۳ ساله دارم این زندگیو به دندون میگیرم و حفظش میکنم چند باری هست ک به مستقل شدن فکر میکنم ولی دلم نمیاد پیش مامانم نباشم دیگه زندگیم فقط شده مامانم و داداشم هرچی اشک ریختم بدرقه راه باعث و بانیش بشه

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.
تو چرا خودت رو خلاص کنی  بابات چند سالشه؟ فقط خوب حواستون جمع کنید ببینید کسی نیومده که تو زن ...

۴۳ سالشه

خدا نگذره ازشون زندگیو به دهنمون زهر کردن ایشالا تاوان بدن بفهمن دل خون یعنی چی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکالی نداره بعضیا رو ببین همین پولم نمی ده عاطفه رو ولش کن مامانتم ناراحت شد بگو مامان ما با هم هست ...

توکل به خدا فقط تنها دعام اینه ک یه جوری بهم توان بده ک از پسش بتونم بر بیام خدا مشکل همه رو حل کنه

آفرین دقیقا به نتیجه خوبی رسیدی.به درک.فکر کنید ندارینش.با مامانتم صحبت کن.بگو خانوادمون ۳نفرس.خودتو ...

راست میگی ولی خدا از باعث و بانیش نگذره 

۴۳ سالشه خدا نگذره ازشون زندگیو به دهنمون زهر کردن ایشالا تاوان بدن بفهمن دل خون یعنی چی

الهی آمین .توپشت مادرت باش اون الان تنها امیدش شماهایین .ایشالا برن وبر نگردن این مردا سفر ابدیت برن 

الهی آمین .توپشت مادرت باش اون الان تنها امیدش شماهایین .ایشالا برن وبر نگردن این مردا سفر ابدیت برن ...

ماهم تنها امیدمون اونه 

معلوم نیست با شیر چی بزرگشون کردن ک اینجوری شدن یکی از یکی پست تر یه جو ذات ندارن خیر ندیده ها

توکل به خدا فقط تنها دعام اینه ک یه جوری بهم توان بده ک از پسش بتونم بر بیام خدا مشکل همه رو حل کنه

الان همه همین هستن حوصله خودشونم ندارن برا اینکه مطمئن بشین یه هفته برین خونه پدربزرگ ببینین چی می شه نه تنها اونجا هم محبت نیست آدم روش نمی شه دستش رو دراز کنه نون ورداره فردا پس فردا دانشگاه داری جهاز داری خرج خوراک و لباس اینا نمی خوام ناراحتت کنم اگه بیاد خونه همش دعوا باشه بهتره یا اصلا نیاد 

فقط تنها دعام اینه ک حداقل خودم یه بخت خوب نصیبم بشه ک همه این خلاء هایی ک تو زندگیم بابام برام گذاش ...

انشاالله عزیزم

خدا جبران کنندس انشاالله گلم 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️