2777
2789
عنوان

چند شبه بابام خونه نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 37 پست
خودم حس میکنم زیر سرش بلند شده چون سابقه اینکارو داره ولی سابقه نداشت خونه نیاد

پس می خواد مادرت خسته بشه شما رو ورداره بره ولی شما این اشتباه رو نکنین لااقل سر پناه دارین بهتون خرجی می ده یا نه؟؟

اره خرجی میده  چیکار کنیم دیگه فقط به چشم یه عابربانک نگاهش میکنیم ک هروقت حسابامون خالی شد پو ...

برای پارک رفتن چیکار به اون دارین، خودتون برید.

چون اولشه سختتونه، کم کم عادت میکنید. 

چیکار میشه کرد، خاک عالم بر سر همچین مردا و زنای خیانتکاری

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم غصه نخور. فکر بد نکن  مامانت گناه داره خودم رو خلاص کنم یعنی چی ؟ شاید ی مشکلی سرکار ...

بخدا یه چشمم اشکه یه چشمم خون الان وضع من با یه بچه طلاق هیچ فرقی نداره 

سابقه خیانت داره کسی ک مشکل کاری داره  چپ و راست انلاین نیست

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.
بخدا یه چشمم اشکه یه چشمم خون الان وضع من با یه بچه طلاق هیچ فرقی نداره  سابقه خیانت داره کسی ...

عزیزم

همچنین مردی غصه نداره

اینو به مامانت بگو 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
خلایق هرچه لایق.لیاقتش در حد هموناس.شماهم بامادرتون خوش باشید و خوشگل زندگی کنید.ندید بگیرینش.

چاره ای ام جز ندید گرفتن ندارم به جهنم کیف و حالش برا خودشه ولی اشکش نباید برای من باشه

خاله مامانمم همچین وضعیتی داشت الان دختراش ماهی ۲۰.۳۰ تومن حقوق آرایشگری میگیرن هر هفته شمالن بهترین جا زندگی میکنن وقتی اینارو میبینم حس میکنم بدون مردم میشه زندگی کرد

این مشکله، ولی تو مشکل رو بزرگ تر نکن، یعنی چی خودمو خلاص کنم؟ فکر مامانتو نمیکنی؟ تازه الان باید با شوخی و خنده به مامانت روحیه ام بدی.بالاخره بابات هم سرش به سنگ میخوره و از کاراش پشیمون میشه، نذار مادرت بیشتر از این غصه بخوره

اگه دیدی شب اومد خونه برو گوشیشو بردار شماره طرفو پیدا کن زنگش بزن با مامانت حالشو جا بیار  اگ ...

عزیزم یکی دوتا نیستن انواع و اقسام شماره هارو داره پریروز یکی زنگش زد سیو کرده بود مانیا

چندماه پیش یه بیتا زنگش زد ساعت ۱۲ شب و بابام رفت گفت کارخونه کار دارم شبم ساعت ۲ اومد خونه

عادت کردم به اینکارش دیگه

چاره ای ام جز ندید گرفتن ندارم به جهنم کیف و حالش برا خودشه ولی اشکش نباید برای من باشه خاله مامانم ...

آفرین دقیقا به نتیجه خوبی رسیدی.به درک.فکر کنید ندارینش.با مامانتم صحبت کن.بگو خانوادمون ۳نفرس.خودتون ۳تایی زندگی کنید.میدونم سخته ها ولی گاهی ندیدگرفتن بهتر از دیدن و عذاب کشیدنه

.                                       
پس می خواد مادرت خسته بشه شما رو ورداره بره ولی شما این اشتباه رو نکنین لااقل سر پناه دارین بهتون خر ...

اره پولو میده فقط از لحاظ پولی تامین میکنه 

عاطفی و اینا صفر صفر

برای پارک رفتن چیکار به اون دارین، خودتون برید. چون اولشه سختتونه، کم کم عادت میکنید.  چیکار ...

خیلی وقته ک دیگه تمام زندگیم شده مامانم الان ۳ ساله دیگه حساب پدری روش ندارم حتی چندشب پیش دیدم از حسابش همینطور داره پول برداشت میشه و پیامکش میاد فهمیدم کارتش دست یکی دیگس

عزیزم همچنین مردی غصه نداره اینو به مامانت بگو 

فقط تنها دعام اینه ک حداقل خودم یه بخت خوب نصیبم بشه ک همه این خلاء هایی ک تو زندگیم بابام برام گذاشت و اون جبران کنه دعا کن یه زندگی خوب نصیبم بشه پسفردا شوهرمم درنیاد یکی مثل بابام 

اره پولو میده فقط از لحاظ پولی تامین میکنه  عاطفی و اینا صفر صفر

اشکالی نداره بعضیا رو ببین همین پولم نمی ده عاطفه رو ولش کن مامانتم ناراحت شد بگو مامان ما با هم هستیم جای شکر داره اگه طلاق بگیره شما رو هم ببره ببین تو چه سختی می افتین اونموقع بازم کسی نیست از لحاظ عاطفی شما رو تامین کنه به برادرت محبت کن به مامانت اونا هم به شما 

عزیزم یکی دوتا نیستن انواع و اقسام شماره هارو داره پریروز یکی زنگش زد سیو کرده بود مانیا چندماه پیش ...

عزیزم مردی که خیانت بکنه همینه 

این سری دیدی گوشیش زنگ میخوره بده مامانت گوشیشو تا سر فوشو بکشه به زنه 

باید بری تعقیبش کنید با مامانت تا رفت پیشه زنه  برین سر وقتش گوش مالی کنین زنه رو 

نه تنها این زنه بلکه هر زن دیگه ای که اومد تو زندگیه بابات باید برین سراغش تا باباتم دیگه جرات نکنه خیانت کنه 

بیخیالی طی کنی می‌ره زن میگیره خدای نکرده کار دستتون میده