2777
2789
عنوان

معجزه بارداری

1360 بازدید | 60 پست

سلام دوستان خیلی وقت بود میخواستم همچین تاپیک ی بزنم واقعاً یک تاپیک معجزه بارداری نیست نی نی سایت اگر هم باشه خیلی کوتاهه  پس اگر بیاین داستان باردار شدنتونو بگین 

چه خوبه ماها هم امیدمون با داستان های شما زیاد بشه ان شاءالله دامن همه منتظران سبز بشه

اونایی هم که باردار نیستن بگین چند وقته اقدامین 

خودم ده ساله اما ناامید نیستم هر چی خدا بخواد

اگه روزی دختر دار شدم اسمشو میزارم لیا ،،یعنی مبارک ،خجسته ،یعنی من با خدا هستم ،☺️. ده ساله قسمتم نشده البته بابتش ناراحت نیستم غصه هم نمیخورم هرگز ،چون خدا اینو واسم خواسته منم راضیم به رضای پروردگارم الله

دوستانتونو تگ کنید

اگه روزی دختر دار شدم اسمشو میزارم لیا ،،یعنی مبارک ،خجسته ،یعنی من با خدا هستم ،☺️. ده ساله قسمتم نشده البته بابتش ناراحت نیستم غصه هم نمیخورم هرگز ،چون خدا اینو واسم خواسته منم راضیم به رضای پروردگارم الله

@پنن

@miis_hana77  

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دوستانتونو تگ کنید

منم ۴ ساله منتظرم😔 مشکل ار همسرمه متاسفانه 

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
منم ۴ ساله منتظرم😔 مشکل ار همسرمه متاسفانه 

ان شاءلله باردار میشی گلم توکل بخدا یه صلوات فرستادم برات

همسایمون بعد چند سال عمل و اینا وقتی دیگه نا امید شد عمل نکرد ولی بعد چند وقت حامله شد

منمننکننمیتونیبخونیش😂 چرا باید غصه ی دنیا رو بخوریم؟👇 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه، ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره! هزار پا شصت تا پا!! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه، و هیچ قهوه خانه ای قهوه!! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره!! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!!! خب اینا که همش اشتباهیه!! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟ (برگرفته از رضا رشیدپور🌸🌱) اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلمو دیدی لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی:))❤️ خدایی واسم سواله! کاربری هزارُمتون باشه، صدبار تعلیق شده باشید، از سال ۱۲۰۰ اینجا عضو باشید، چه سودی داره واستون؟😐 چیزی بهتون هدیه میدن؟ مدال طلا داره؟😂😐

@wdfn  

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
چه خوب که ناامید نیستی عزیزم،ما پنج ساله ولی حالم خرابه

نه اصلا ناامید نباش صلاح خدا تو اینه حتما یه حکمتی داره

ان شاءلله باردار میشی گلم توکل بخدا یه صلوات فرستادم برات

ممنونم گلم ان شاءالله شما تاپیک بارداریتو بزنی 

منم براتون آیت الکرسی میخونم

من دوتا بچه دارم سومی رو باردار شدم ۲ماهم بود دوست شوهرم و خانمش از یه شهر دیگه اومدن خونمون ۳ روز موندن ...خانم باردار نمی شد من هم دلش نداشتم بهش بگم باردارم .حالم هم بد بود .. شوهرم به شوهرش میگه من بچه سومم هم داره به دنیا میاد که آقا ه میاد به خانمش میگه باور کن تو این ۳ روز شب و رو ز دستم رو شکمم بود واسش دعا میکردم..رفتم پیش دوستم نمک نزری داشت بهش داد مال ام البنین... باور نمی کنی وقتی رفت بعد از ۵ هفته زنگ زد گفت من باردارم ۵ هفته ام هستم ...با اینکه دکترها جوابش کرده بودن ..اسی انشالله دامن تو هم سبز میشه خدا بهت نی نی تپل مو فرفری بده

معجز های خیلی قشنگی هست که وقتی میخونیم دلمون قشنگ میشه بگید دریغ نکنید

من دوتا بچه دارم سومی رو باردار شدم ۲ماهم بود دوست شوهرم و خانمش از یه شهر دیگه اومدن خونمون ۳ روز م ...

وای خدای من😍 منم دعا کن تو رو خدا🥺

من دوتا بچه دارم سومی رو باردار شدم ۲ماهم بود دوست شوهرم و خانمش از یه شهر دیگه اومدن خونمون ۳ روز م ...

وای خدا گریم گرفت چقدر قشنگ.. واقعا قشنگ بود