2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم اشکم بند نمیاد

801 بازدید | 46 پست

دیشب تولدم بود خیلی خیلی ناراحتم .‌‌‌‌یه کیک برام گرفته بودن اصلا دوسش نداشتم اصلا .

احساس میکنم مامانم رفته گرفته . فکر کنید یه کیک سفید بود با یه قلب کوچیک و علامت دست 👉اینطوری .خیلی بدم اومد ‌.

نمی‌دونم دیگه چیزی خوش حالم نمیکنه 😐🍂

از هرچی کیک بود بدم اومد .

هیچکی هم نگفت تولدت مبارک . دیگه دستمو داغ بذارم تولد کسی رو تبریک بگم . فقط خالم و دوتا از دوستام گفتن

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

چه لوس

واقعا حالم دگرگون شد

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تولدت مباااااارک باشه عزیزم 😍😍😍

خب اشکال نداره، خیلیا همینم براشون کسی نمیگیره. اکثر آدما تولد و اینا را یادشون نمیمونه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

چن سالته گلم😐

و منی ک خودم تولد و سالگرد ازدواج و چمیدونم روز زن اینارو یادم میره چون اصن برام مهم نیس. شما هم نیت رو در نظر بگیر ن شکل و اندازه 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

چندسال پیش همین اتفاقا برام افتاد 

عزیزم این روزها هم میگذره 

یادت باشه هیچکس خودت و بیشتر از خودت دوست نداره حتی خانوادت

فقط به خودت تکیه کن

تولدت هم مبارک باشه❤

دقیقا چند روز قبل هم تولد من بود من اصلا خوشم نمیاد از این جور چیزا تولد گرفتن و کادو و نمیدونم تبریک و غیره ..بابا من یکسال سنم رفته بالا😑😐

هیچم خوش نمیگذره هر کی دورم ببینم گازش میگیرم واسه همین میگم کاریم نداشته باشید تا این روز بگذره

در ضمن دنیای واقعی با توی فیلما یکی نیست اونا فیلمه انتظارت رو بیار پایین

خیلیا دیگه ازشون پرسیدم اونا روز تولدشون رو دوست ندارن پس بدون این حسا کاملا عادیه 

مهم این به یاد شما بودن شکل کیک اصلا مهم نیست مهم نیت، خیلیا هستن همون کیکم نمیخرن! 

اصلا اهمیت ندین کسی تبریک نگفته حالا هر دلیلی داشتن یا یادشون نبود یا از قصد نگفتن یا ... الان دوره زمونه جوریه باید به هیچکس دلنبدی اگر محبت داشتن قدردان باشیم اگر نه سرشون سلامت