2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم اشکم بند نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 46 پست

اینکه شما تولد بقیه رو تبریک میگی از دل مهربونته تولدت مبارک عزیز دلم هرچی ارزو خوبه مال تو. میدونم دوسداشتی ب یادت باشن کیک قشنگ تری بگیرن تو ببین بگذر عیبی نداره. قلبتو سیاه نکن♥

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

اولا تولدت مبارک دوما خوب بعضیا مدلشون اینجوری دیگه احساساتشونو نمیتونن بروز بدن  به دل نگیر❤

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین؟😐 اه دوست من قوی باش تو میتونی زندگی پر از این سختی هاست یه عقاب همیشه تنهاست😐😂

عقاب تنها نیست عزیزم تهمت نزن به حیون بیچاره

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

منم قبلنا روز تولدم ازین حالتا بهم دست میداد ولی دو ساله تصمیم گرفتم روز تولدم بجا جشن و کیک و اینا کاری ک دوست دارمو انجام بدم بک روز در سال مال خودم باشم و اینکه تو زندگیت انتظارت از اطرافیانتو به صفر برسون تا آرامش داشته باشی

خدایا خودت شاهدی به سختی به شوهرم رسیدم خودت برام نگهش دار 🤍

چقد لوسی عزیزم 

من خودم درس میکنم کیکو 😂اینجور حالم بهتره حالا مثلا کیکت چه مدل باید میبود که تو گریه نکنی؟!😑

از چیزایی که داری لذت ببر🙃

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

به نظرم کیکت قشنگ بود . شما زیادی حساسی . من خودم تولدم میشه همه انتظار دارن کیک درست کنم باهم بخوریم   

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
و منی 5 ساله هیچکی برام نه کیک تولد گرفته نه تبریک گفته🖤✨

روزتولدتو بهم بگو خودم بهت تبریک میگم ♥

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

عزیزم تولدت مبارک-همین که کیک گرفتند نوعی ابراز خوشحالیه و تبریکه-ایشاا... از سال دیگه خودت برو کیک بخر شاید داخل مغازه این بهترین کیک بوده -دلت را پاک بگیر و خوشحال باش که روز تولدت کیک داشتی و در کنار خانواده بودی- اگر سلیقه شما چیز دیگه ای است از سال بعد کم کم پولهاتو جمع کن و اونجور که دوست داری برگزار کن

ببخشید من شرمندم😂😂😂

😂😂😂

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است