2777
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 55 پست
اتفاقا الان راحت میشه بچه دار شد همین موسسه رویال توی تهران  و خواستگارشم یه مرد بود نه ازد ...

یعنی منظورم اینکه آخه مثلا 45 سالگی بچه دار بشیم. بچه مون 20 ساله بشه من 65 ساله میشم. مگه زنگوله پای تابوت می خوام. چه فایده داره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان با این سن دیگه باید بسپاری به معرف که برات بیارن دیگه تو کوچه خیابون پیشنهاد نمیدن کدوم شهری

معرف دوست ندارم. حس خوبی ندارم به این چیزا.  از سنتی هم خوشم نمیاد 

بهشون بگو دیراومدی خیلی دیره جای دیگه دل اسیره😬😂 ففط متاهلا که میاان!!

اره خیلی متاهل ها داغونن لعنتی ها . مجرد که بودم فک میکردم مردا هر چی تحصیلکرده تر باشن با شخصیت ترن . بعد کم کم دیدم اینجوری نیست بستگی به ذات آدم داره .این متاهل ها خیلی هم تحصیلات دارن ولی ذات صفر الکی میگن با زنم مشکل داریم و فلان . زبل هم هستن با برنامه میان . ولی مجرد ها که نمیدونن گناه دارن بدبختا یکی شون یه بار گفت ببخشید من چند وقته به شما دل بستم خواستم برا امر خیر بیام گفتم شما حلقه رو تو دست من ندیدی یهو گفت عه نه ندیدم . بعد رفت هنگ بود ‌.  ولی در کل توی مجردی خیلی دوست داشتم خواستگار داشته باشم که نداشتم دوست پسرم که داشتم ولم میکردن یهو . حالا برعکس شده ‌

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...
بله  اگه کسی قصد داشته باهات دوست بشه و بعدش قصد ازدواج داشته شاید برخورد خوبی ازت ندیده

پس عشق در یک نگاه چی میشه. خیلی‌ها یه لحظه عاشق میشن. بدون قصد ازدواج 

اره خیلی متاهل ها داغونن لعنتی ها . مجرد که بودم فک میکردم مردا هر چی تحصیلکرده تر باشن با شخصیت ترن ...

منم دو سه تا همکارا باهام حرف میزدن بیشتر اینکه فلان مشکل داریمو...ولی میدونستم روم کراشن!!😐😬

اخ گفتی دوس پسرا زمان ما بگیر نبودن دوتا داشتم نیومدن جلو خخ

منم دو سه تا همکارا باهام حرف میزدن بیشتر اینکه فلان مشکل داریمو...ولی میدونستم روم کراشن!!😐😬 اخ ...

خاک تو سر پسرایی که با احساس و زندگی آدم بازی می کنن و می ذارن می رن 

منم دو سه تا همکارا باهام حرف میزدن بیشتر اینکه فلان مشکل داریمو...ولی میدونستم روم کراشن!!😐😬 اخ ...

اره بابت یکی ازین همکارای متاهل دقیقا کنارم میشینه بعد ازین دمدمی هاست واسه خودش از من عشق درست کرده . یه روز میاد سلام و خوش و بش یه روز میاد ناراحته سلام نمیده معلوم نیس چشه اوسکل . دمدمیه‌.قشنگ معلومه چون بهم گفتم عاشقتم و دوستت دارمو . منم به تخ . مم هست .ولی مجردی ام نمیدونم چرا ولم میکردن دیوثا خوب میومدن خواستگاری ‌ . یکم پیوندن ول میکردن میرفتن 

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...
اصلا کسی طرفم نمیاد که پا بدم یا نه. بالاخره باید یه پیشنهادی باشه که ببینن خشکم یا نه. 

سوره فتح رو چهل روز با غسل بخون

اگر 1-سواد پزشکی۲-سواد سیاسی ومهمتر از همه3- شعور اجتماعی نداری با من بحث نکن!