2777
2789
عنوان

سوال

492 بازدید | 55 پست

سلام. 

من اصلا خواستگار ندارم. با اینکه سرکار می رم. تیپ و قیافم خوبه. داره 40 سالم میشه. ولی اصلا نه دوست پسر دارم نه خواستگار. نمی دونم چرا هیچ کس طرفم نمیاد. در حالی که می بینم مثلا همکارم که قیافه نداشت یعنی خوشگل نبود دوست پسر داشت و بعد ازدواج کرد. یعنی مشکل کجاست. تا کی تنهایی؟؟؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم نمیشه همینجور نشست تا یکی بیاد پیشنهاد بده

خودت توی شبکه های اجتماعی برو حتی سایتهای همسریابی 

(البته خودم اینجا بودم ولی ادم درستی پیدا نشده)

وقعا دیگه نمیدونم باید چ کنیم منکه دارم بیخیال ازدواج میشم  

من تا مجرد بودم خواستگار زیاد نداشتم ولی دوست پسر داشتم . حالا که۵ ساله متاهل شدم نمیدونم چی شده میان خواستگاری بعد می‌فهمن متاهلم عذرخواهی میکنن . واقعا نمیفهمم ‌😐😐

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...
خب دوس پسر داشته دیگههه مردا الان همون میگیرن سنتی کنسل حتما گارد داری خشکی کسی نمیاد طرفت

ربطی ب خشکی نداره

پسری از دختری خوشش بیاد بالاخره باید بره پیشنهاد بده یعنی چی جرات نداره بره سمتش

خو میترسن طرف طردشون کنه باید کشش باشه

چراغ سبزی اگر نشون داده باشند دختر حتما مهربون باهاشون میشه حتی اگر خشک باشه

من توی محیط کارم می بینم دیگه پسرها ادم راحتی هستند ب هرکسی بخوان پیشنهاد میدن. 

پیشنهاد دوستی ب کسی ک قیافه مثبت داره نمیدن اره چون میترسن رد بشه 

ولی پیشنهاد ازدواج ب کسی ک اتفاقا ب کسی رو نمیده میدن

خب دوس پسر داشته دیگههه مردا الان همون میگیرن سنتی کنسل حتما گارد داری خشکی کسی نمیاد طرفت

خشک یعنی چی. دوست من پشت فرمون بوده پسره بهش پیشنهاد داده. 

یه بارم با دوستم رفته بودم بیرون. یه پسره به دوستم پیشنهاد داد. با اینکه با هم بودیم. 

حتما خیلی خووب شدی الان😬😂

وا لا صورتم که بی‌بی فیسه همه ۷ سال کمتر میگن توی شرکت هم از کارمند شدم مدیر . خیلی شلوغ و پر سر و صدا هستم . نمیدونم شاید بخاطر سمت کاری ام هست . جالبه مردای متاهلم میان پیشنهاد میدن که اونا معلومه واسه چی میان . فقط از دست اینا باید به خدا پناه برد والا ‌ . آخرشم خودم نفهمیدم واسه چی مجردا میان ‌ . البته ناگفته نماند ۱۰ کیلو هم کم کردم شاید بخاطر اونه .هرچی هست عجیبه

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...
اصلا از سایت همسریابی خوشم نمیاد.

اره بابا،  اصلا مکان امن و جالبی نیست یک مدت دخترعموی من اونجا نام نویسی کرد انقدر براش مزاحمت درست شد

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792