من اصلا خواستگار ندارم. با اینکه سرکار می رم. تیپ و قیافم خوبه. داره 40 سالم میشه. ولی اصلا نه دوست پسر دارم نه خواستگار. نمی دونم چرا هیچ کس طرفم نمیاد. در حالی که می بینم مثلا همکارم که قیافه نداشت یعنی خوشگل نبود دوست پسر داشت و بعد ازدواج کرد. یعنی مشکل کجاست. تا کی تنهایی؟؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهشون بگو دیراومدی خیلی دیره جای دیگه دل اسیره😬😂 ففط متاهلا که میاان!!
اره خیلی متاهل ها داغونن لعنتی ها . مجرد که بودم فک میکردم مردا هر چی تحصیلکرده تر باشن با شخصیت ترن . بعد کم کم دیدم اینجوری نیست بستگی به ذات آدم داره .این متاهل ها خیلی هم تحصیلات دارن ولی ذات صفر الکی میگن با زنم مشکل داریم و فلان . زبل هم هستن با برنامه میان . ولی مجرد ها که نمیدونن گناه دارن بدبختا یکی شون یه بار گفت ببخشید من چند وقته به شما دل بستم خواستم برا امر خیر بیام گفتم شما حلقه رو تو دست من ندیدی یهو گفت عه نه ندیدم . بعد رفت هنگ بود . ولی در کل توی مجردی خیلی دوست داشتم خواستگار داشته باشم که نداشتم دوست پسرم که داشتم ولم میکردن یهو . حالا برعکس شده
در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...
منم دو سه تا همکارا باهام حرف میزدن بیشتر اینکه فلان مشکل داریمو...ولی میدونستم روم کراشن!!😐😬 اخ ...
اره بابت یکی ازین همکارای متاهل دقیقا کنارم میشینه بعد ازین دمدمی هاست واسه خودش از من عشق درست کرده . یه روز میاد سلام و خوش و بش یه روز میاد ناراحته سلام نمیده معلوم نیس چشه اوسکل . دمدمیه.قشنگ معلومه چون بهم گفتم عاشقتم و دوستت دارمو . منم به تخ . مم هست .ولی مجردی ام نمیدونم چرا ولم میکردن دیوثا خوب میومدن خواستگاری . یکم پیوندن ول میکردن میرفتن
در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...