2777
2789
عنوان

حس جدید من🥲😇

268 بازدید | 13 پست

دلم یجوریع دلتنگه نمیدونم چمه دوست دارم زمان متوقف شه و هزاران بار لحظات خوش و آروم زندگیمو دوباره زندگی کنم دلم برای مجردی تنگ شده البته زیر ۲۵ سال ها نه که آخریا که استرس بالا رفتن سن رو داشتمگاهی هم دلم بیخیالی و پاکی بچگیمو میخواد انگار دوست دارم درونم احساس پاکی کنمحس عجیبیه ولی خسته شدم از حسابگری...دلم ی پاکی خاص میخواد...خسته شدم از قضاوت اطرافیانمدوست دارم مث همسرم دلم پاک پاک باشه همسرم تو حرفامون گفت اگه تو بدی کنی که مث اونیکه من گارد گرفتم نه ساده نباش باهر کی مث خودش ولی  ی اعتقادم دارم از مامانم تاثیر گرفتم ميگه هر کی بدی کنه به خودش کرده....ولی من زود از چشمم میفته اونی که بهم بدی میکنه و بشدت حساسم و زود متوجه میشم..دوست ندارم این حساسیت روچون اینطور حساب کنم انگار طرفمو قضاوت کردم..بنظرم همه حق دارن هر حسی که بخوان نسبت ب ما داشته باشن

کیا این حس رو داشتن بیاین راجبش حرف بزنیم

Death to Israel.از نام تو،از مکتب تو،از زائران و عاشقان تو ،می ترسند واهمه دارند...بترسند چرا که اکنون با صدها قاسم 

من همیشه این حس دارم که ما بهشت دیدیم بهشت همون بچگی هامون بود چون نه دغدغه ای داشتیم و نه ترسی از طرفی همه چیز برامون لذت بخش بود برای عید روز شمار میزاشتیم .... برامون خوشکلی و زشتی مهم نبود و خیلی چیزای دیگه انگار اون زمان بهشت بود از دستش دادیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه دلم برا خودم تنگ میشه  تو همون ادمی الانم خودتو ببوس

منم همینطور انگار دل تنگ خودم باشم

خودمو خیلی دوست دارم و دلم پاکی میخواد 

Death to Israel.از نام تو،از مکتب تو،از زائران و عاشقان تو ،می ترسند واهمه دارند...بترسند چرا که اکنون با صدها قاسم 
کارایی که قبلنا میکردی رو کن اونجاها برو

اهوم انگار باید از اول شروع کنم

من نسبت به افکارم و احساساتم عذاب وجدان می‌گیرم. مثلا تو ذهنم از مامان بابام بدم میاد بعد پشیمون می‌ ...

منم همینطورم عذاب وجدان میگیرم

گاهی اونقد حالت وسواسی پیدا میکنم درموردش که کلا آشفتم میکنه

دقیقا منم. الان تو اون حالتم من، واقعا تحت فشارم نمی‌دونم باید چیکار کنم.

اگه عذاب وجدان فقط بابت مسائل افکار و احساساتت هست بخصوص در مورد افراد خانواده بنظرم دعا کردن و ی گفتگوی درونی مثبت آرومت میکنه و اینکه از خدا بخوای که ببخشتت

اگه عذاب وجدان فقط بابت مسائل افکار و احساساتت هست بخصوص در مورد افراد خانواده بنظرم دعا کردن و ی گف ...

آره باید با خودم کنار بیام، گذر زمان به نظرم فقط می‌تونه نجاتم بده. ممنون.

اگه عذاب وجدان فقط بابت مسائل افکار و احساساتت هست بخصوص در مورد افراد خانواده بنظرم دعا کردن و ی گف ...

منظورم دعا در حق اون افراد کنی و یک جورایی انرژی مثبت براشون بفرستی