2777
2789

اگه میشه لوازم ضروری هم بگید واینکه بیشتر کدوم بدردتون خورد من بچه دوممه اما یادم رفته ضروریا رو یسری میدونم کامل ن،واینکه۲۶هفتمه هنوز هیچی نخریدم فقط سرویس خوابش ممنون مامانا راهنمایی کنید که شاید سوال خیلی مادرای دیگه باشه

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

اگه پیاده زیاد میری اینور اونور حتمااا کالسکه بخر

کریر نخر چون فقط ب درد سه چهار ماهه نوزادی میخوره 

روروئک خوبه اگه خونت جا داشته باشه ک بچه بچرخه 

بجز اینام ساک و لباس زمستونی و خونگی و پتو پیچ و شیشه شیر و پستونک و تب سنج واجبه

چی بگم والا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه پیاده زیاد میری اینور اونور حتمااا کالسکه بخر کریر نخر چون فقط ب درد سه چهار ماهه نوزادی میخوره ...

ممنون عزیزدلم،میشه بگید لباساش بلوز شلوار یا بادی وسرهمی کدوم بهتره بیشتر براش بگیرم؟

سلام عزیزم.

زیرانداز تعویض

فینگیر

سرویس شونه 

سرویس ناخنگیر

شیشه شیر و پستونک

حوله

ست ۱۹ تیکه

۳ دست لباس ۳ تیکه

کلاه و دستکش و جوراب

ست شامپو و لوسیون

پارچه ی دورپیچ 

پماد کالاندولا

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
نظر خودم سرهمی نخر براش من گرفتم دوماه کوچیک شدن بلوز شلوار بخر من دخترم ۵ماهشه هنوز داره میپوشه&nbs ...

مرسی عزیزم دراصل سوالم همین بود ولی اکثرا تو ی تاپیکی میگفتن سرهمی بهتره واس عوض کردن اذیت نمیشه اما حس میکنم زود کوچیک میشه براشون

من همه چی از اولی دارم کالسکه. ساک حمل. صندلی ماشبن. صندلی غذا. نی نی لای لای. تخت کنار مادر. زیر ا ...

چخوب خرجت کمه😁اولی دختره یاپسر

ممنون عزیزدلم،میشه بگید لباساش بلوز شلوار یا بادی وسرهمی کدوم بهتره بیشتر براش بگیرم؟

سرهمی میخری ام سایز مثلا دوسه بخر

کوچک‌تر تر ازون خیلی زود کوچولو میشه و زیاد پوشیده نمیشه

درکل لباس سایز ریز کم بخر چون چن بار بیشتر نپوشیده بهش کوچیک میشه 

بادی بهتر از سرهمیه چون میشه با شلوار هم پوشوند 

چی بگم والا
سلام عزیزم. زیرانداز تعویض فینگیر سرویس شونه  سرویس ناخنگیر شیشه شیر و پستونک حوله ست ۱۹ ...

چقد کامل فداتشم عزیزم مرسی 😘😘😘

سرهمی در حد یکی دوتا خوشکلی بگیر وگرنه زود زود کوچک میشن😑

من از اولی بادی زیر دکمه هاش که کوچک میشد زیرشو میچیدم دوخت میزدم بعنوان بلوز بپوشه😅🤣🤣🤣 

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
اولی دخترِ دومی هم دختر 😅 لوازم بهداشتی لازم داره و لباس فقط

بسلامتی انشالله خدا حفظشون کنه گلم،اگه میشه اسماشونم بگو😍

سرهمی میخری ام سایز مثلا دوسه بخر کوچک‌تر تر ازون خیلی زود کوچولو میشه و زیاد پوشیده نمیشه درکل لب ...

قربونت ممنون😘